Tragedie în lumea fotbalului. Un jucător de 26 de ani s-a sinucis

Ultima actualizare:

    Jucătorul și-a pus capăt zilelor la doar 26 de aniFoto Pixabay
Jucătorul și-a pus capăt zilelor la doar 26 de aniFoto Pixabay

Echipa de fotbal din Sălaj este în doliu după ce Ciprian Potorac, unul dintre cei mai buni jucători din Liga a V-a s-a sinucis. Acesta s-a stins din viață la vârsta de doar 26 de ani. Toți cunoscuții au numai cuvinte de laudă la adresa lui, considerândul un om „muncitor și liniștit”.

Fost jucător la FC Vaslui, Ciprian Potorac s-a alăturat în urmă cu doi ani echipei de fotbal Someșul Letca, relatează SportulSalajean.ro. Deși inițial a fost o formație modestă, echipa începuse să obținiă rezultate tot mai bune odată cu venirea lui Ciprian.

El se mutase împreună cu soția sa în Letca după ce a lucrat mai mulți ani în Italia. A fost nevoit să muncească în străinătate pentru a face rost de mai mulți bani, dar a revenit în țară când i s-a născut o fetiță, Francesca. Ulterior, Ciprian și soția sa au avut și un al doilea copil, un băiețel pe care l-au botezat Mattia.

Ciprian Potorac a fost un jucător foarte talentat și a făcut parte la un moment dat chiar din lotul Ligii I
Ciprian Potorac a fost un jucător foarte talentat și a făcut parte la un moment dat chiar din lotul Ligii I

Socrul său a fost cel care l-a ajutat să ajungă la echipa din Sălaj, susținând că acesta era foarte talentat. Noii săi colegi s-au convins în scurt timp că Ciprian era într-adevăr un mare fotbalist. Tânărul a debutat în lumea fotbalului încă de când era în Liceul cu Program Sportiv din Vaslui. Fiind foarte talentat, Ciprian a fost promovat la FC Vaslui. La un moment dat, acesta chiar a făcut parte din lotul formației din Liga I. O accidentare gravă l-a făcut însă să renunțe la fotbalul de performanță și a fost nevoit să plece în străinătate în căutarea unui trai mai bun. În Italia el a întâlnit-o pe Iulia, care i-a devenit soție și i-a dăruit doi copii.

„Doar din întâmplare a ajuns la noi la echipă. Când a început să joace, Someșul a făcut rezultate. Când Potorac era în teren nu ne temeam de nimeni din Liga a V-a! Cu el am câștigat toate meciurile, a declarat Ioan Brândușan, cosnducătorul formației Someșul Letca.

În cursul zilei de vineri (8 aprilie), Ciprian a fost găsit spânzurat în podul blocului în care locuiau părinții lui. Apropiații consideră că problemele financiare și neînțelegerile familiale l-au copleșit pe tânărul fotbalist.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net