Totul despre Steaua - Manchester City

Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf
Reghecampf
Foto Click!

Diseară, Steaua va întâlni în turul play-off-ului Ligii Campionilor pe Manchester City. Aici aveţi informaţii utile pentru cei care vor veni la meci, inclusiv despre traficul din jurul Arenei Naţionale, dar şi echipele probabile.

De la ora 21.45, pe Arena Naţională, va începe meciul, în tribune fiind aşteptaţi 53.000 de suporteri, dintre care 1.000 ai echipei engleze

Peste 750 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor fi în misiune în zona stadionului, iar alţi 200 pe traseele spre Capitală, pentru a preveni evenimentele neplăcute.

500 de jandarmi vor fi prezenţi pe traseul de deplasare a suporterilor, în jurul stadionului, dar şi în zonele din centrul Bucureştiului, unde suporterii celor două echipe sunt aşteptaţi înainte de meci, în special în Centrul Istoric. Din dispozitivul de jandarmi care însoţeşte suporterii străini fac parte ofiţeri vorbitori de limba engleză, pentru a gestiona imediat orice situaţie, a precizat MAI.

În zona Aeroportului “Henri Coandă” Otopeni şi în punctele de trecere a frontierei vor fi poliţişi şi jandarmi care îi vor însoţi pe suporteri spre stadion şi vor dirija circulaţia pentru a nu se produce blocaje.

Pe principalele rute de circulaţie spre Bucureşti, pe unde vor veni unii dintre suporteri, vor fi echipaje de poliţie rutieră şi de ordine publică, în zona popasurilor turistice, a benzinăriilor şi a altor puncte de oprire.

De asemenea, poliţiştii şi jandarmii vor asigura accesul auto al riveranilor în zonele în care circulaţia rutieră va fi blocată sau deviată.

Toate măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi monitorizate la nivelul MAI, prin Centrul Naţional de Conducere Integrată.

Traficul rutier va fi restricţionat, de la ora 18.00, în zona Arenei Naţionale, gradual, pe str. Maior Coravu, str. Vatra Luminoasă (între Şoseaua Mihai Bravu şi Bd. Pierre de Coubertin), Bd. Pierre de Coubertin (între str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion), str. Tony Bulandra (între str. Vatra Luminoasă şi rond str. Maior Coravu), str. Sergent Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi zona de acces Arena Naţională).

Autobuzele şi troleibuzele care circulă pe strada Vatra Luminoasă şi au capăt de linie în rondul de pe Bulevardul Pierre de Coubertin vor fi deviate pe strada Tony Bulandra, având capăt de linie la Depoul Vatra Luminoasă.

În timpul restricţiilor de tafic, şoferii pot circula pe rutele ocolitoare Şos. Mihai Bravu - Şos. Iancului - Şos. Pantelimon şi Bd. Unirii - Bd. Basarabia - Bd. Chişinău - Bd. Pantelimon. 

Iată echipele probabile

Steaua: Niţă - Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Achim, Muniru - Adi Popa, Stanciu, Hamroun - Golubovic.

Manchester City: Caballero - Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov (Clichy) - Fernandinho, Silva - Sterling, De Bruyne, Nolito - Aguero.

Loading...

Citește și

  • Vicecampioana României are în cap un milion de scenarii înainte de duelul cu Manchester City, dar momentul adevărului a venit. Marţi, de la 21.45, în direct pe Pro TV, trebuie tranşată lupta pe teren, iar Stanciu şi compania au şansa să demonstreze dacă sunt capabili de o minune. Totuşi, când adversarul e de 23 de ori mai scump decât tine, de unde să începi?

  • Atenţie, Reghe! Pep Guardiola şi-a arătat “colţii” la debutul pe banca echipei engleze Manchester City, operând câteva modificări de strategie pe care le vom vedea şi în “dubla” cu Steaua din preliminariile Ligii Campionilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1