Toşca o contrazice pe Anamaria Prodan: "Marinescu m-a dus la Betis!"

Ultima actualizare:

    Alin Toşca a debutat deja la Betis Sevilla
Alin Toşca a debutat deja la Betis Sevilla

Alin Toşca a spus că nu are nicio legătură cu impresarul Anamaria Prodan, cea care susţinea că jucătorul este reprezentat de ea, şi că transferul său la Betis Sevilla a fost realizat de Lucian Marinescu.

"Am fost sunat de Lucian Marinescu în urmă cu o lună de zile pentru a mă întreba dacă am semnat vreun contract de reprezentare cu vreun alt agent. I-am spus adevărul, că niciodată în cariera mea nu am avut semnată vreo înțelegere cu un agent de jucători...Nu neg faptul că, în condițiile în care nu aveam niciun contract de exclusivitate cu vreun impresar, am fost liber sa discut cu cine vreau. Printre aceștia, și cu Anamaria Prodan. Însă, de aici până la ideea că am avut vreun act semnat cu ea este cale lungă", a spus Toşca la Dolce Sport.

El a explicat şi relaţia cu Anamaria Prodan şi cum a semnat contractul cu Steaua: "Pur și simplu am mers împreună la sediul clubului în acea zi. Însă, singura calitate pe care a avut-o în acest contract a fost cea de martor. Atât, nimic mai mult...Ideea este că eu nu am refuzat să colaborez cu nimeni. Mai exact, orice impresar ar fi venit la mine cu o ofertă concretă din partea unui club care să mă mulțumească și cu care să fie de acord și domnul Gigi Becali, aș fi fost dispus să semnez cu respectivul agent. Așa cum s-a întâmplat cu Lucian Marinescu, care mă reprezintă acum după ce a contribuit la transferul meu la Betis".

Totuşi, Prodan susţine că Toşca semnase demult un contract de reprezentare cu ea. "Mie personal mi-a trimis prin șoferul ei două contracte de acest gen pentru a le semna. Unul în luna martie și unul în luna august, din câte îmi amintesc. Nu, nu am semnat niciun act. Le am în continuare pe ambele acasă și pot demonstra acest lucru", a mai spus jucătorul.

Fotbalistul lui Betis a explicat şi relaţia cu antrenorul Stelei, Reghecampf: "Au fost momente în care am simțit o oarecare răceală din partea antrenorului și m-am simțit dat la o parte. Însă, vreau să cred că nu a avut nicio legătură cu această poveste, deși momentele s-au suprapus...În primul rând, vreau să îi mulțumesc lui Gigi Becali care m-a înțeles și a acceptat să mă lase să semnez cu Betis, pentru că a fost un pas foarte important pentru cariera mea. Sincer, am simțit o presiune mare în ultima perioadă și mă bucur că s-a rezolvat transferul, a fost momentul cel mai potrivit". 

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net