Toşca ia de la Betis 30.000 € pe lună

Ultima actualizare:

    Toşca este al 14-lea  stelist plecat  în străinătate
Toşca este al 14-lea stelist plecat în străinătate

De fiecare dată când mai vindem câte un jucător în campionatele tari ale Europei ar trebui să dăm petrecere pentru că se întâmplă tot mai rar. Alin Toşca şi Gigi Becali au reuşit o mutare impecabilă, avantajoasă pentru ambele părţi.

Betis Sevilla are mari probleme de lot şi a transferat în ultimele şase luni nu mai puţin de 14 fotbalişti. Andaluzii aveau nevoie şi de un fundaş polivalent şi au pus ochii pe Alin Toşca, un apărător de picior stâng care poate evolua atât în bandă, cât şi în centru. Gigi Becali a cerut un milion de euro şi l-a primit de la spanioli, care probabil vor plăti aceşti bani în două tranşe. Cel mai fericit este însă fotbalistul, care face un salt uriaş în ceea ce priveşte salariul. De la 3.500 de euro pe lună, cât avea în urmă cu un an, acesta va ajunge să ia la Sevilla 30.000 de euro pe lună. Becali îi crescuse şi el vara trecută la 6.000 de euro pe lună, dar tot înseamnă de cinci ori mai mulţi bani. Betis stă bine, deocamdată. E pe locul 13 din 20 de echipe, la nouă puncte distanţă de primul loc retrogradabil. Alb-verzii se află deasupra echipei lui Florin Andone, Deportivo la Coruna, care e la trei lungimi în spate. Cei doi se vor duela în meci direct pe 3 februarie, adică peste două etape, în Galicia, cu atacantul gazdă. Toşca, ajuns ieri de dimineaţă la Sevilla, va rămâne pe Estadio Benito Villamarín până în 2020.

Victorie în amical

Steaua a obţinut prima victorie în amicalele din 2017. Bucureştenii au învins cu scorul de 1-0 formaţia macedonează Vardar Skopje, într-un meci din cadrul stagiului de pregătire din Belek. Unicul gol al meciului a fost marcat de Jakolis, în minutul 60. Acesta a intrat după pauză. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a început meciul avându-i în atac pe Alibec şi Gnohere, numai că dacă fostul jucător al Astrei a ratat câteva bune ocazii, ex-dinamovistul aproape că nu a contat în careul advers. Următorul meci al steliştilor este cel de joi, contra formaţiei ruse Terek Groznîi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net