Torje, transferat la Espanyol pe ultima sută de metri

Ultima actualizare:

Jucătorul de 23 de ani a fost în atenţia mai multor cluburi puternice din Europa, dar şi din Rusia. Rând pe rând nemţii de la Schalke şi Hamburg sau francezii de la Rennes au renunţat la negocieri după ce italienii au cerut cinci milioane de euro pentru a-l ceda definitiv.

Mijlocaşul ar fi preferat varianta Germania pentru că acolo ar fi câştigat în jur de un milion de euro pe an, aproape dublu faţă de cât obţine acum în Spania. Cum cei de la Udinese doreau cu orice preţ să-l cedeze, el se gândea deja că va fi rezervă la italieni până în iarnă, dar pe ultima sută de metri, mai exact în ultimele cinci minute ale perioadei de transferuri, impresarul său, Cristea Opria, s-a înţeles cu Espanyol, iar actele au fost semnate prin fax, Torje fiind la Mogoşoaia alături de lotul "tricolorilor".

Oricum, jucătorul de 23 de ani e obişnuit cu fotbalul spaniol, el fiind în trecut împrumutat la Granada, acolo unde a jucat 34 de meciuri şi a înscris trei goluri. Acum are şansa de a scăpa de Udinese, clubul din Barcelona putând să-l achiziţioneze la anul pentru şapte milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net