Torje se întoarce în Spania

torje21-sport-torje.jpg

Multe s-au întâmplat de când nu mai marcase Torje pentru Dinamo, dar nu şi o calificare a României la Mondiale
Foto: Click!
Citeste tot despre: 

Aventura lui Gabriel Torje în Cecenia se apropie de final, românul neintegrându-se în angrenajul lui Grozny şi nici la viaţa de acolo. Dinamo trage de el pentru o revenire de senzaţie în Liga 1, dar impresarul jucătorului spune că nu se pune problema de aşa ceva, el având oferte bune dintr-un campionat foarte puternic.

„Nici vorbă ca Torje să revină în România. Dinamo nu îşi permite să-i plătească salariul şi nici cât cere Terek pe el. În România, Gabi nu are nici o şansă să se întoarcă, vă spun asta cu siguranţă. Şansele cele mai mari le are să plece în Spania. Să vedem ce vom face în această vară, însă ce pot să vă spun este că Torje îşi doreşte neapărat să joace din nou la echipa naţională”, a spus Cristea Opria pentru Digi Sport. 

Torje a mai jucat în Primera pentru Granada şi Espanyol, între 2012 şi 2014, iar ofertele sunt tot de la echipele din subsolul clasamentului şi de la o nou promovată. În prima ligă spaniolă mai sunt legitimaţi Alin Toşca, la Betis Sevilla, şi Florin Andone, la Deportivo La Coruna. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1