Torje n-a vrut să fie coleg cu Tamaş

20-sport-torje-dsc_0947sdfgdfg.jpg

Torje a pierdut şi echipa naţională de când a refuzat pe FCSB
Foto: EPA
Citeste tot despre: 

Fotbalul s-a umplut de mercenari în ultima vreme, schimburile de jucători între marile rivale, cândva aproape inexistente, devenind ceva obişnuit. Mai există însă şi excepţii, iar Gabi Torje e una dintre ele.

Fotbalistul legitimat la Terek Grozny a stat câteva săptămâni în cumpănă iarna trecută, după despărţirea de turcii de la Osmanlispor. Înaintea propunerii din Rusia, Torje a avut o ofertă bună financiar de la Gigi Becali şi patronul lui FCSB se aştepta să-i fie acceptată. Nu mică i-a fost mirarea când internaţionalul român a refuzat vicecampioana României alegând Cecenia. Becali a mai încercat o dată şi zilele trecute, dar răspunsul a fost acelaşi. Iar motivul e de toată lauda! „Am avut o ofertă de la Steaua şi nu a vrut Gabi, deşi FCSB era dispusă să plătească 1,2 milioane de euro. Reghecampf l-a vrut şi în iarnă. Am discutat cu jucătorul şi mi-a spus că el e cu Dinamo şi că la FCSB nu poate să meargă. Am transmis mai departe şi aşa s-a încheiat povestea. Aşteptăm un transfer în altă parte”, a spus Cristi Opria, impresarul lui Torje.

Loading...

Citește și

  • Gabi Torje e jucătorul ruşilor de la Terek Groznîi, dar vrea să plece de la echipă, fiind mai mult rezervă. El a anunţat că cel târziu în vară ar vrea să evolueze din nou la Dinamo, acolo unde l-ar aduce şi pe Gicu Grozav, actualul său coleg de la Terek.

  • terek

    Steaua a remizat în amicalul din Antalya cu Terek Groznîi, 1-1, la formaţia rusă jucând Gicu Grozav şi Gabi Torje, ambii evoluând în trecut la trupa din "Ştefan cel Mare".

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1