Torje: "Mă aşteptam să nu fiu convocat"

Gabi Torje

Gabi Torje
Gabi Torje
Foto Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Gabi Torje nu a fost chemat pentru dubla naţionalei cu Armenia şi Kazahstan. Jucătorul lui Terek a lipsit dintre "tricolori" în ultimii doi ani doar în trei amicale.

"Nu am jucat foarte mult la echipa de club şi am avut şi o accidentare minoră, astfel că era, oarecum, de aşteptat să nu fiu convocat. E clar că m-a motivat foarte mult, vreau să joc la naţională şi să ajut la calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

Din păcate, asta a fost decizia antrenorului, am fost anunţat dinainte, mi s-a spus că nu am fost selecţionat pentru meciurile cu Armenia şi Kazahstan, dar voi rămâne în vederile selecţionerului. Mă simt bine aici, la Terek, şi sper să joc cât mai mult în viitor", a afirmat Torje la sport.ro.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Gabriel Torje

    Alintat în ţară „Torjinho” sau „Messi din Banat”, Gabriel Torje (25 de ani) nu s-a mai bucurat de acelaşi succes în străinătate. În 2011, când l-a cumpărat, Udinese a crezut că va da lovitura în Serie A, însă a ajuns să devină cel mai împrumutat fotbalist român.

  • În planul de transformare a naţionalei cu care Christoph Daum a venit în România intră şi identificarea unui alt lider de vestiar.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5