Torje: "Îl iau şi pe Grozav şi venim la Dinamo"

torje.jpg

„Câinii” l-au repatriat pe mijlocaş ca pe un mare star, dar acesta a ajuns repede exclus din lot şi la un pas de rezilierea contractului
Foto Click!
Citeste tot despre: 

Gabi Torje e jucătorul ruşilor de la Terek Groznîi, dar vrea să plece de la echipă, fiind mai mult rezervă. El a anunţat că cel târziu în vară ar vrea să evolueze din nou la Dinamo, acolo unde l-ar aduce şi pe Gicu Grozav, actualul său coleg de la Terek.

"Legat de Dinamo, deocamdată nu ştiu ce se întâmplă. Aștept. Să vedem, mai sunt vreo 8 zile din perioada de transferuri și aștept să vedem ce se întâmplă. Îl iau și pe Gicu cu mine. Dacă nu acum, atunci la vară. Venim împreună. "Câinii" mereu se adună, stau împreună. Cred că o să fie greu să se rezolve transferul în perioada asta scurtă. Probabil că se va afla în două-trei zile. La vară îl iau pe Gicu, că e sătul de bani. Și eu sunt. Numai să ne lase să plecăm. Venim la Dinamo, numai să ne lase să plecăm. Asta e cea mai mare problemă", a spus Torje în discuţia cu fanii.

Mijlocaşul a anunţat că nu va juca niciodată la Steaua: "Cred că din toate declarațiile pe care le-am dat până acum se înțelege că n-aş putea să joc la Steaua. De ce să îmi fie rușine să spun <<Niciodată la Steaua>>?"

 

Loading...

Citește și

  • Gabi Torje

    Gabi Torje nu a fost chemat pentru dubla naţionalei cu Armenia şi Kazahstan. Jucătorul lui Terek a lipsit dintre "tricolori" în ultimii doi ani doar în trei amicale.

  • În planul de transformare a naţionalei cu care Christoph Daum a venit în România intră şi identificarea unui alt lider de vestiar.