Torje e sincer: ”Cu un pic de noroc, facem față la Euro!”

Ultima actualizare:

    Torje
Torje

Gabi Torje, jucătorul echipei Osmanlîspor, crede că România poate face o figură frumoasă la Campionatul European.

"La Campionatul European este altceva, acolo nu mai ai timp să pregăteşti toate meciurile. Ai un meci, 90 de minute, în care contează foarte mult forma de moment a jucătorilor. Cu un pic de noroc, cu o concentrare foarte mare şi o bună pregătire poţi să faci o figură frumoasă la Campionatul European", a spus Torje.

Mijlocaşul echipei naţionale, Gabriel Torje, a declarat că ar fi frumos ca reprezentativa României să încheie anul cu o victorie, în meciul amical cu Italia:”E un meci important pentru noi, chiar dacă e un amical, cu o echipă calificată la Campionatul European, o echipă valoroasă. Este primul meci de după campania de calificare, jucăm în deplasare. Trebuie să ne măsurăm forţele cu echipe valoroase, care ne vor arăta la ce nivel suntem pentru Campionatul European. E îmbucurător pentru noi să avem un amical cu o echipă aşa de puternică. Chiar dacă a pierdut ultimul amical, Italia rămâne Italia, indiferent că este în reconstrucţie, pentru că are jucători valoroşi şi un campionat puternic. Este un bun test pentru noi. Ar fi foarte frumos să încheiem anul cu o victorie, pe lângă calificarea obţinută", a afirmat Torje.

Calificarea Ungariei la turneul final al Euro-2016, după barajul cu Norvegia, arată cât de puternică a fost grupa din care a făcut parte România în preliminarii, consideră Torje: "Ungaria s-a calificat după două victorii cu Norvegia, deşi nimeni nu îi dădea prea multe şanse. Acest lucru arată că grupa noastră nu a fost aşa uşoară cum au spus toţi. Nu ne-am gândit la adversari pentru turneul final, dar ne dorim o grupă cât mai uşoară, ne dorim să trecem de faza grupelor".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net