Torje a bătut-o pe Galatasaray. Românul a înscris golul victoriei în poarta campioanei Turciei

Ultima actualizare:

    Gabi TorjeFoto Click!
Gabi TorjeFoto Click!

Gabriel Torje a fost din nou împrumutat de Udinese, de această dată la Osmanlispor, fosta Ankaraspor. Ieri, "Piticul" a dat lovitura chiar pe terenul campioanei.

Pe Turk Telekom Arena, Torje a înscris la scorul de 1-1, aducând în minutul 51 victoria trupei din capitală. Podolski şi Sneijder n-au putut să întoarcă meciul în favoarea gazdelor, iar Osmanlispor detonează prima bombă a campionatului. Veştile bune pentru selecţionerul Anghel Iordănescu nu se opresc aici. Raul Rusescu a debutat şi el la Osmanlispor, fostul jucător al Sevillei intrând în ultima jumătate de oră. Din păcate, Genclerbirligi, echipa celorlalţi doi români din Turcia, Bogdan Stancu şi Iasmin Latovlevic, n-o duce deloc bine. Dacă Osmanlispor are patru puncte din şase posibile, Genclerbirligi n-a obţinut până acum niciunul şi e ultima în clasament.

Prima ligă din Turcia este condusă surprinzător cu punctaj maxim de Kasimpaşa, Antalyaspor, echipa lui Samuel Eto'o, şi Trabzonspor. Fenerbahce e pe locul 5, Beşiktaş pe locul 8, iar Galatasaray abia pe 13.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net