Tineretul și-a pus piedică singur

pascanu_nationala_tineret.jpg

Pascanu si colegii săi au terminat la egalitate cu Irlanda de Nord la tineret
Pascanu si colegii săi au terminat la egalitate cu Irlanda de Nord la tineret
FOTO: Sportpictures.eu
Citeste tot despre: 

Pe hârtie, meciul din Irlanda de Nord ar fi trebuie să fie o formalitate pentru o echipă în care joacă mulți fotbaliști considerați viitorul naționalei mari. În realitate, partida s-a dovedit un chin pentru Dennis Man și compania, care au ervenit cu un egal, 0-0, din această deplasare.

În urma acestui rezultat, șansele de calificare directă la turneul final al Campionatului European U21 tind spre zero. Pe de o parte pentru că Danemarca, ocupanta primului loc, este la cinci puncte în fața noastră, iar pe de alta, deoarece după ratarea victoriei s-au dus și șansele de a mai fi cea mai bună echipă de pe locurile secunde. În aceste condiții, nu ne mai rămâne decât să sperăm că, atunci când se vat trage linie, vor termina măcar pe locul secund, astfel încât să putem juca barajul pentru calificarea la turneul final.

”Nu a fost un meci foarte reușit din partea noastră. A fost o zi în care am putut să vedem și alți jucători de care ne îndoiam. Am intrat de prea multe ori în jocul lor. Era clar jocul, de la început până la sfârșit. Știam că o să fie agresivi. Ne-am temut și de avantajul pe care o să li-l dea arbitrajul, dar nu dăm vina pe arbitru acum. Suntem pe doi și suntem în grafic. Mi-aș fi dorit o victorie pentru că deveneam cel mai bun loc doi care duce la Euro”, a spus selecționerul Mirel Rădoi la PRO TV, după meci.

Loading...