Tineret de doi lei

Ultima actualizare:

România a deschis scorul după o jumătate de oră de joc, la prima ocazie adevărată pe care a avut-o pe Stadionul „Municipal" din Alma-Ata. Gicu Grozav a încheiat printr-un şut la colţul scurt o frumoasă acţiune personală, fără nicio şansă pentru portarul Otarbaiev. Rada a trimis apoi balonul în bară, în ultimul minut al primei reprize.

Cu un sfert de oră înainte de final, când tricolorii se şi vedeau probabil cu sacii în căruţă, Beisebekov a egalat cu un şut formidabil de la aproape 40 de metri, având, ce-i drept, şi largul concurs al portarului Moldovan. În prelungiri, Buş a ratat cu seninătate din şapte metri, iar elevii lui Săndoi au plecat cu coada între picioare din Kazahstan.

România a jucat ieri în următoarea formulă: D. Moldovan - Râpă, Muth, Rada II, Beţa - Enache, Anton, Selagea (S. Buş 79), C. Matei (Brata 67, N. Stanciu 85) - Grozav, Ţucudean.

Următorul joc al României va avea loc la 6 septembrie, de la ora 19.00, la Mediaş, împotriva echipei Letoniei. Preţul unui bilet pentru acest meci este de un leu în toate sectoarele stadionului. Abonaţii clubului Gaz Metan beneficiază de gratuitate la această partidă.

Selecţionerul tricolorilor mici are deja trei calificări ratate în palmares, iar bătălia pentru Euro 2013 din Israel a început şi ea dezamăgitor. În iunie, la primul meci, elevii lui Săndoi n-au reuşit decât un 0-0 amărât pe teren propriu împotriva aceleiaşi reprezentative a Kazahstanului, iar acest 1-1 de aseară ne diminuează şi mai mult şansele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net