Timişoara e în semifinalele Cupei şi râde de Steaua: "Să picăm cu ei!"

popa.jpg

Ionuţ Popa
Citeste tot despre: 

Implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, ACS Poli Timişoara a dat lovitura în Cupa României, calificându-se în semifinale după un meci dramatic cu CFR Cluj, decis la penalty-uri.

Deşi a jucat în inefrioritate numerică aproape întreaga repriză secundă, dar şi în prelungiri, Timişoara s-a impus cu 6-5 la loviturile de departajare.

La final, tehnicianul echipei de pe Bega, Ionuţ Popa, a declarat că şi-ar dori să întâlnească Steaua în semifinalele competiţiei, în ciuda faptului că roş-albaştrii sunt de mult timp eliminaţi din Cupa României.

"N-am văzut nimic la penalty-uri, îmi spunea cineva dacă a dat gol, dacă nu a dat, cum a plonjat portarul. Băieţii au desemnat ordinea în care să execute. La ultimul penalty am plecat. Am jucat 74 de minute în inferioritate şi asta înseamnă enorm. Nici nu ştiu cum se joacă semifinalele. Se joacă tur-retur? Să picăm cu Steaua atunci!", a spus Popa.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1