Thibaut Courtois acuză UEFA și FIFA. ”Nu le pasă de jucători, ci doar de buzunarele lor!”

courtois-epa-efe-h_57219906.jpg

Thibault Courtois dispută o mulțime de meciuri anual atât cu echipa Belgiei, cât și cu Real Madrid
Thibault Courtois dispută o mulțime de meciuri anual atât cu echipa Belgiei, cât și cu Real Madrid
Foto: EPA-EFE

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Portar al echipei de fotbal a Belgiei, Thibaut Courtois a acordat un interviu pentru „Sky Sports” în care a acuzat numărul prea mare de meciuri. Acesta consideră că vina este a Uniunii Europene de Fotbal Asociație (UEFA) și a Federației Internaționale de Fotbal Asociație (FIFA).

După eșecul suferit de naționala sa în fața Italiei, în meciul pentru locurile 3-4 din Liga Națiunilor 2021, Thibaut Courtois s-a referit la numărul mare de partide pe care cei mai valoroși fotbaliști din Europa trebuie să le dispute într-un an competițional: ”Nu le pasă de jucători. Le pasă doar de buzunarele lor. (...) Acesta n-a fost decât un meci pentru bani. Trebuie să fim sinceri. Noi am jucat fiindcă pentru UEFA acesta aduce bani suplimentari”, a spus portarul referindu-se la meciul pentru medalia de bronz din Liga Națiunilor. 
Pe de altă parte, Courtois a precizat că „pentru noi acesta a fost un meci căci am avut Italia în față. Dar priviți toate schimbările făcute de cele două echipe pentru această întâlnire... Dacă Belgia sau Italia ar fi fost în finală nu s-ar fi făcut atâtea schimbări. Aceasta arată că noi jucăm prea multe meciuri. Anul viitor, vom avea Cupa Mondială în noiembrie. Și noi trebuie să jucăm din nou până la sfârșitul lunii iunie. Ne vom accidenta”, a concluzionat internaționalul belgian potrivit lequipe.fr. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5