A terminat cu Nistor, acum îi place de Salomao. Îl distruge Becali şi pe brazilian?

Ultima actualizare:
FCSB-iştii îi ironizează pe dinamovişti după ce aceştia au ratat clasarea în primele 6
FCSB-iştii îi ironizează pe dinamovişti după ce aceştia au ratat clasarea în primele 6

Dinamo nu pare principala rivală la titlu a roş-albaştrilor, dar Gigi Becali şi-a făcut parcă un scop în viaţă din a destabilize trupa din Ştefan cel Mare. Poate şi pentru că la “câini” prinde cel mai bine această momeală, patronul FCSB-ului îi flatează şi îi ofertează pe ascuns pe cei mai buni jucători ai alb-roşilor. Iar după ce face asta, respectivii devin inutili pentru Dinamo.

Harlem Gnohere a fost prima ţintă dinamovistă de calibru a lui Becali, care în sezonul 2016-2017 a vorbit non-stop despre cât de mult îl vrea pe “Bizon”. Ionuţ Negoiţă a avut pe masă un milion de euro, dar nu l-a dat pe francez crezând că acesta va valora mai mult după ceva timp. S-a păcălit însă grav. Gnohere n-a mai jucat nimic după ce i s-a interzis transferul imediat la FCSB şi a trebuit lăsat să plece într-un final pentru că nimeni nu se mai înţelegea cu el.

Planici este în discuţii cu FCSB
Planici este în discuţii cu FCSB

Mutarea s-a făcut pentru 250.000 de euro, adică de patru ori mai puţin decât oferta din iarna lui 2016, iar “Bizonul” şi-a revenit apoi miraculous în tricoul roş-albastru. La rând a urmat un alt atacant, slovacul Adam Nemec, şi nici de el n-a avut Dinamo parte cât şi-ar fi dorit.

Nemec s-a folosit de oferta lui Becali

Bineînţeles, tot din cauza FCSB-ului şi a lui Gigi Becali, care l-au ofertat în această vară. Până la urmă el nu a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică, dar propunerea roş-albaştrilor l-a ajutat să obţină în Cipru un contract mai bun şi a mers în Insula Afroditei. Pentru Dinamo era oricum terminat. În acest sezon Gigi Becali a provocat cel mai mare deranj după simpla tentativă de transferare a lui Dan Nistor, căpitanul “câinilor”. Florin Bratu a cerut ca mijlocaşul să nu fie lăsat să plece şi Ionuţ Negoiţă i-a blocat acestuia fericirea şi trecerea de la 10.000 de euro pe lună la aproape 20.000 de euro pe lună. Nistor a înebunit după acest episod şi “a dat foc” la vestiar aproape la propriu.

Cu Nistor i-a ieşit o bombă atomică

Din motorul lui Dinamo şi aliatul principal al lui Bratu, acesta s-a transformat într-un jucător problemă şi duşman al antrenorului, totul materializându-se cu trei înfrângeri la rând şi demiterea tehnicianului. Implozia reuşită cu Dan Nistor nu l-a mulţumit însă pe Gigi Becali, care pare decis s-o retrogradeze pe Dinamo. Şi şanse are dacă va continua aşa. “Nu am nimic cu Bratu, dar când îl lași rezervă pe Salomao, cel mai bun sau aproape cel mai bun mijlocaș din România, asta se întâmplă”, a fost ultima declaraţie a patronului FCSB-ului care îi crează lui Claudiu Niculescu fiori reci pe şira spinării. Dacă reuşeşte să-l spele pe creier şi pe brazilian, atunci Dinamo nu scapă de o problema, că dă de alta mai mare într-un film fără happy-end.

Planic ameninţă că pleacă la iarnă

FCSB are inflaţie de jucători ofensivi, dar nu gestionează deloc corect resursele umane din apărare. Deşi stă prost numeric, iar Bălaşa, Benzar, Momcilovic şi Junior Morais se accidentează pe rând, conducătorii îl critic foarte dur în public pe Bogdan Planic la prima oscilaţie în joc şi asta nu e pe placul croatului. “Nu uitați că se apropie iarna și pac-pac s-ar putea să trebuiască să vă căutați fundaș central. Nu e normal ce faceţi”, a declarat impresarul fotbalistului pentru Digi Sport, insinuând că între tur şi retur va accepta oferta lui Eintracht Frankfurt şi Planic va pleca în Germania.


    Planici a fost criticat public de FCSB-işti şi croatul vrea să folosească această armă ca să se supere şi să-şi forţeze transferul în GermaniaFoto: Click!
Planici a fost criticat public de FCSB-işti şi croatul vrea să folosească această armă ca să se supere şi să-şi forţeze transferul în GermaniaFoto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net