Terim, pus la zid înaintea meciului cu România: "A făcut greşeala vieţii sale!"

Ultima actualizare:

    Fatih Terim
Fatih Terim

Fostul arbitru internaţional Ahmet Cakar a declarat că tehnicianul echipei Galatasaray, Fatih Terim, a făcut greşeala vieţii sale acceptând să pregătească şi naţionala Turciei.

"Terim a făcut greşeala vieţii sale. Din această afacere vor avea de pierdut şi carisma lui Fatih Terim şi parcursul de succes al echipei Galatasaray. La date foarte apropiate de meciurile echipei naţionale are Galatasaray meciuri în Liga Campionilor. Nu se poate aşa ceva. Este fix ceva demn de o ţară de lumea a treia", a spus Cakar.

Acesta a anunţat şi soluţiile pentru banca tehnică a naţionalei. "Denizli, care are la fel de multă experienţă şi carismă ca Fatih Terim, stă acasă. Cel mai de succes antrenor al naţionalei, Şenol Guneş, este în aceeaşi situaţie. Stă acasă. Faptul că Terim a fost dorit cu insistenţă a fost o mişcare dezagreabilă".

Ahmet Cakar a şocat recent când a anunţat că tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor a fost trucată, pentru a se evita o întâlnire între FC Barcelona şi Real Madrid. El a spus că bilele folosite la tragerea la sorţi erau magnetizate pentru a vibra la momentul oportun şi că formaţiile spaniole au fost favorizate pentru a nu se întâlni cu alte două echipe de top, Juventus Torino şi Bayern Munchen.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net