Telenovela ”Il Luce”, un nou episod:”Revenirea”

Ultima actualizare:

    Mircea LucescuFOTO: EPA
Mircea LucescuFOTO: EPA

Chiar în pragul vârstei de 75 de ani, pe care îi va împlini miercuri, Mircea Lucescu joacă rolul principal în propria telenovelă.

Tehnicianul român a semnat joia trecută cu Dinamo Kiev, o mutare șoc, care a produs consternare în rândul fanilor formației, Lucescu fiind, 12 ani, antrenorul rivalei Șahtior Donețk. Mai mult, din această postură, el a atacat de multe ori formația din Kiev, iar fanii nu au uitat asta. Drept urmare, pe Internet s-a pornit un adevărat război între ultrașii echipei și decizia patronului Surkis, victimă fiind, desigur, Mircea Lucescu.

Ca o consecință a acestor amenințări, nimeni nu s-a mirat când, acum două zile, a apărut în presă un comunicat al lui ”Il Luce” în care își anunța despărțirea de echipă. Ceea ce a urmat a devenit, însă, o comedie tristă: ieri dimineață, Lucescu a plecat la Kiev, acolo unde a avut o ultimă rundă de discuții cu patronul formației, care se pare că l-a convins să continue ca antrenor al fostei campioane a Ucrainei. Evident, fanii au luat din nou foc, ameinințându-l direct pe Mircea Lucescu că îi vor face viață grea, astfel că e posibil ca în câteva zile lucrurile să se schimbe iar.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net