Telenovela ”Il Luce”, un nou episod:”Revenirea”

mircea_lucescu.jpg

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu
FOTO: EPA
Citeste tot despre: 

Chiar în pragul vârstei de 75 de ani, pe care îi va împlini miercuri, Mircea Lucescu joacă rolul principal în propria telenovelă.

Tehnicianul român a semnat joia trecută cu Dinamo Kiev, o mutare șoc, care a produs consternare în rândul fanilor formației, Lucescu fiind, 12 ani, antrenorul rivalei Șahtior Donețk. Mai mult, din această postură, el a atacat de multe ori formația din Kiev, iar fanii nu au uitat asta. Drept urmare, pe Internet s-a pornit un adevărat război între ultrașii echipei și decizia patronului Surkis, victimă fiind, desigur, Mircea Lucescu.

Ca o consecință a acestor amenințări, nimeni nu s-a mirat când, acum două zile, a apărut în presă un comunicat al lui ”Il Luce” în care își anunța despărțirea de echipă. Ceea ce a urmat a devenit, însă, o comedie tristă: ieri dimineață, Lucescu a plecat la Kiev, acolo unde a avut o ultimă rundă de discuții cu patronul formației, care se pare că l-a convins să continue ca antrenor al fostei campioane a Ucrainei. Evident, fanii au luat din nou foc, ameinințându-l direct pe Mircea Lucescu că îi vor face viață grea, astfel că e posibil ca în câteva zile lucrurile să se schimbe iar.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1