Teixeira ține pe FCSB în viață: titlul se decide în ultima etapă

Ultima actualizare:

    Teixeira se bucura dupa golul marcat la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu
Teixeira se bucura dupa golul marcat la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu

FCSB a rămas în cărțile pentru titlul de campioană, după ce a învins in extremis, cu 1-0, pe Craiova în deplasare. Titlul se va decide în ultima etapă, cu CFR Cluj având nevoie de o victorie cu Viitorul Constanța pentru a cuceri al patrulea titlu de campioană din istorie.

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CS Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, titlul de campioană se va decide în ultima etapă, între CFR Cluj, echipa de pe primul loc, şi FCSB, formaţia de pe poziţia secundă, diferenţa fiind de un punct. Unicul gol al meciului a fost marcat de Teixeira, în minutul 86, după o fază creată de Florin Tănase.

Mijlocaşul Felipe Teixeira a declarat luni, că se bucură pentru victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova, subliniind că este greu pentru FCSB că depinde de rezultatul meciului dintre CFR Cluj şi FC Viitorul. "A fost un meci greu, echipa a avut o atitudine bună, terenul nu e foarte bun, dar am luptat, cred că nu a fost un meci frumos, ci mai mult de luptă. Ne bucurăm că am câştigat şi menţinem speranţa până în ultimul joc. Păcat că la Iaşi nu am făcut ce trebuie, acum aşteptăm să vedem ce face CFR cu Viitorul şi noi trebuie să câştigăm cu Astra. E greu că nu depindem de noi la titlu şi trebuie să avem încredere că Viitorul face un meci bun. Cred că sunt singurul fotbalist adevărat care stă pe bancă. Nu ştiu ce va fi din vară, mă intereseză să câştigăm ultimul meci şi CFR să se încurce cu Viitorul", a declarat Teixeira la Digisport.

Florin Tănase este încrezător că FC Viitorul poate încurca echipa CFR Cluj, deoarece echipa lui Gheorge Hagi joacă cel mai frumos fotbal din România. "Mă aşteptam la un meci greu Craiova joacă un meci frumps şi ofensiv. La un meci cu asemenea atmosferă creşte puţin adrenalina. Junior şi Pintiiii sunt pierderi importante, dar avem jucători care îi pot înlocui. Sper în titlu, CFR Cluj are un meci greu cu Viitorul, care joacă cel mai frumos fotbal din România, un fotbal ofensiv şi Gheorghe Hagi îşi poate motiva bine echipa", a spus Tănase la Digisport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net