Tehnicianul Petre Grigoraș, demis pe Internet!

Ultima actualizare:

    În locul lui Grigoraş   pentru ultimele două  etape, la Timişoara  a venit Ionuţ Popa
În locul lui Grigoraş pentru ultimele două etape, la Timişoara a venit Ionuţ Popa

Multe lucruri bizare s-au întâmplat de-a lungul timpului în Liga 1. Relația patron de club – antrenor a cunoscut momente care de care mai ciudate, curioase sau penibile, însă apogeul a fost atins în urmă cu două zile. Tehnicianul Petre Grigoraș a fost demis de la Timișoara într-o postare pe o rețea de socializare. În acel moment, el dădea un interviu în care explica situația echipei.

Petre Grigoraș a venit la ACS Poli Timișoara într-un moment greu pentru echipă. Clubul se afla, ca și acum de altfel, în subsolul clasamentului cu speranțe destul de reduse la salvarea de la retrogradare. Cu Grigoraș pe bancă, bănățenii n-au rupt gura târgului, iar eșecul din etapa trecută, 1-4 cu FC Botoșani, a pus capac răbdării șefilor.

Timişoara se luptă să scape de retrogradare

Astfel, chiar primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunţat duminică seară, pe contul său de Facebook, demiterea antrenorului Petre Grigoraş. Postarea de pe Internet a edilului orașului de pe Bega a apărut exact în momentul în care tehnicianul era la microfonul Dolcesport și dădea detalii despre meci și despre situația grea de la echipă. La  puțin timp, Grigoraș a aflat că a fost concediat pe Facebook. ”E interesant, nu am ce să comentez. Nu știam, eu nu am Facebook și nu am avut cum să văd. Dar am primit un mesaj de la domnul primar care spune că totul s-a încheiat și voi fi anunțat oficial. Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva, e destul de drăguț așa... dar ce să facem? Trebuie să acceptam și astfel de lucruri, dacă așa s-a considerat”, a precizat Grigoraș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net