"Tati, nu mai pot!" Momentul când Răzvan a decis să părăsească naţionala!

Ultima actualizare:

Tehnicianul lui Şahtior crede că meciul pierdut în Franţa a fost punctul din care situaţia lui Răzvan la naţională a început să se deterioreze, din cauza atacurilor repetate ale mai multor oameni de fotbal din România.

"De la meciul cu Franţa s-a declanşat totul. Nu spun acest lucru ca tatăl lui Răzvan Lucescu. Vorbesc ca un om de fotbal care a trecut şi el prin astfel de momente şi care are în spate o experienţă de 36 de ani numai în acest domeniu. Dacă nici eu nu pot să exprim anumite puncte de vedere pertinente, atunci cine să o facă?

Eu am încercat din răsputeri să-l conving să rămână la naţională, dar l-am înţeles perfect. Mi-a spus: "Tati, nu mai pot!". Mi s-a întâmplat şi mie, la Inter, să trăiesc neplăcutul moment în care peste tot se vorbea că Lippi mă va înlocui indiferent de rezultatele echipei, la fel cum a păţit şi el înainte de meciul cu Bosnia, când se vorbea doar despre venirea lui Olăroiu.

Nu ar fi greşit însă nici dacă rămânea, pentru că sunt convins că Răzvan ar fi calificat România la Euro 2012", spune Lucescu într-un interviu acordat săptămânalului Fanatik.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net