"Tati are grijă de tine din cer, puiul meu"

Momente emoţionante în Brazilia. Soţia unuia dintre fotbaliştii de la Chapecoense decedaţi în accidentul de avion petrecut în 29 noiembrie 2016 a născut.

Tiago Da Rocha Vieira, cunoscut sub numele de Tiaguinho, aflase că va fi tată cu o săptămână înaintea tragicului accident, iar atunci imaginile postate cu bucuria sa la momentul aflării veştii au făcut înconjurul planetei. Acum, Graziele, soţia lui, a născut pe 19 iulie un băiat, iar copilul va purta numele tatălui, Tiaguinho.

„Bine ai venit acasă, prinţul meu, mama a creat un loc special în camera ta unde toţi trei vom fi împreună mereu şi unde tatăl tău te va asculta şi va avea grijă de tine împreună cu mine. Acum, din cer, va avea grijă de tine mereu, prinţul meu”, a scris Graziele pe Instagram. 

18-sport-sotie-fotbalist.jpg

Un afiş uriaş cu Tiaguinho se află în camera fiului său
FOTO: Instagram

Tiaguinho s-a numărat printre cele 71 de persoane care au decedat, la 29 noiembrie 2016, în accidentul de avion suferit de echipa braziliană de fotbal Chapecoense. Aceasta se îndrepta spre Medellin pentru susţinerea turului finalei Copei Sudamericana contra celor de la Atletico Nacional. 

Loading...