Tătăruşanu: "Îmi e ruşine dacă fac ceva în afara terenului, nu când pierd un meci"

tatarusanu.jpg

Ciprian Tătărușanu
Ciprian Tătăruşanu
Foto: Twitter
Citeste tot despre: 

Ciprian Tătăruşanu, portarul naţionalei, a explicat că nu se simte ruşinat pentru jocul slab din meciul cu Polonia.

"Au venit ca orice critică după o înfrângere. Niciunul dintre noi nu şi-a dorit să facă aşa un joc. Ne concentrăm pentru meciul de mâine. Punctele pe care le avem în clasament arată că aceasta ne este valoare în acest moment. Vina este a tuturor, de la preşedinte pana la ultimul magazioner. Când câştigăm este bine, dar suntem împreună şi când pierdem. S-a făcut o analiză, normal, aşa cum se face după orice meci. Chiar dacă am pierdut cu un scor destul de mare, am făcut şi lucruri bune. Încercăm să le luăm şi să le punem în practică", a spus Tătăruşanu.

El a explicat că nu-i e ruşine pentru meciul cu Polonia, 1-3: "Fotbalul este imprevizibil. Dacă am stabilit ceva la început, nu înseamnă că se va întâmpla. Din păcate, în ceastă campanie am pierdut cel mai mult. Nu ne-a fost ruşine pentru că am dat tot ce aveam mai bun. Nu contează cine a fost mai bun din echipa noastră. Îmi e ruşine dacă fac ceva în afara terenului, nu când pierd un meci. Un meci se poate câştiga şi apărându-te foarte bine şi noi cred că am făcut-o".

Loading...
 
 

Citește și

  • Portarul Ciprian Tătăruşanu a fost titular în acest sezon la Fiorentina, dar din ediţia următoare va deveni rezervă.

  • Cele mai multe campionate din Europa s-au încheiat, iar unii fotbalişti sunt deja în vacanţă. Dar nu toţi. Cei angrenaţi în meciurile echipelor naţionale se pregătesc pentru confruntările de săptămâna viitoare. Este şi cazul tricolorilor, care fac deja antrenamente la Mogoşoaia pentru meciurile cu Polonia şi Chile. Unii au avut câteva zile de relaxare, alţii încă n-au apucat să-şi tragă sufletul. Este şi cazul lui Cristi Săpunaru, fundaşul Astrei bifând nu mai puţin de 49 de meciuri în 2016-2017.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1