Tătăruşanu, coechipier cu un «puşcăriaş»! Motivul incredibil pentru care El Ghanassy face închisoare

Ultima actualizare:

    El Ghanassy (în albastru)FOTO: EPA
El Ghanassy (în albastru)FOTO: EPA

O ştire incredibilă a venit în această dimineaţă pe agenţiile de presă străine: fotbalist la FC Nantes, Yassine El Ghanassy , a fost condamnat la şase luni închisoare. Motivul e incredibil!

Un tribunal din Bruges l-a condamnat, miercuri, pe fotbalistul echipei FC Nantes, Yassine El Ghanassy, la şase luni de închisoare după ce a fost prins de mai multe ori conducând cu viteză excesivă. În plus, belgianul are doi ani interdicţie de a conduce autovehicule.

Potrivit agenţiei Belga, citată de news.ro, jucătorul a compărut pentru a 15-a oară în faţa unui judecător, pentru încălcarea codului rutier. El poate contesta sentinţa.

În iunie 2016, El Ghanassy a fost prins conducând cu o viteză de 57 de kilometri pe oră (cu şapte mai mult decât viteza legală) în oraşul Oostende. Pentru că jucătorul nu a plătit imediar amenda, cazul a ajuns la parchet. Atunci s-a constatat că fotbalistul avea permisul de conducere suspendat şi trebuia să dea din nou examen pentru a-l recupera.

El Ghanassy a mai ajuns de 14 ori în faţa judecătorului pentru încălcări ale codului rutier. În octombrie 2017, maşina sa de lux a fost confiscată tot după un caz de exces de viteză. În acel caz, jucătorul a avut câştig de cauză în apel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net