Tătăruşanu a apărat o lovitură de la 11 metri şi AC Milan s-a calificat în ”sferturile” Cupei Italiei

tatarusanu-ciprian-milan-torino-gettyimages-1296050794.jpg

Ciprian Tătărușanu exultă după ce a apărat la șutul lui Rincon
Ciprian Tătărușanu exultă după ce a apărat la șutul lui Rincon
Foto: Guliver / GettyImages

Victorioasă cu 5-4 la loviturile de departajare, în disputa cu Torino, AC Milan s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Titular la gazde, Ciprian Tătărușanu a apărat la șutul lui Rincon.

Confruntarea s-a desfășurat la câteva zile după aceea din campionatul Italiei, acolo unde Milan s-a impus cu 2-0. Și de data aceasta liderul din Serie A s-a confruntat cu ceva probleme. Este adevărat, și în condițiile în care a aliniat o formulă de echipă diferită. Titularizat în locul lui Gianluigi Donnarumma, Ciprian Tătărușanu a fost eroul confruntării. Cum rezultatul s-a menținut egal (0-0) după timpul regulamentar de joc și reprizele de  prelungire,  s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Iar fostul internațional român a izbutit să respingă mingea șutată de Rincon. Celelalte lovituri au fost transformate de Kessie, Hernandez, Tonali, Romagnoli şi Calhanoglu, respectiv de Belotti, Lukici, Lyanco şi Vanja Milinkovici-Savici.   
În sferturile de finală, AC Milan va întâlni pe învingătoarea dintre Fiorentina și Inter Milano, programat astăzi, la ora 16.00. Celelalte partide din optimile de finală: Napoli - Empoli (astăzi, 19.45), Juventus Torino - Genoa (astăzi, 22.45), Sassuolo - SPAL (mâine, 19.30), Atalanta - Cagliari (mâine, 23.15), AS Roma - Spezia (marți, 19 ianuarie, 23.15), Lazio - Parma (joi, 21 ianuarie, 23.15). 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1