Tată şi fiu, eliminaţi în aceeaşi fază

Ultima actualizare:

    Daniel Stan nu a  jucat decât două  minute la Târgu Jiu (foto: sportb.ro)
Daniel Stan nu a jucat decât două minute la Târgu Jiu (foto: sportb.ro)

Meciul câştigat de Pandurii Târgu Jiu în faţa Concordiei Chiajna a produs o premiră în fotbalul românesc. Un tată şi un fiu au fost eliminaţi în acelaşi minut de către un arbitru.

În minutul 73 al partidei de la Târgu Jiu, la scorul de 2-1 pentru gorjeni, antrenorul oaspeţilor, Ilie Stan, a făcut o schimbare ofensivă, prin care spera să-şi aducă echipa mai aproape de egalare.

Cel ieşit de pe teren a fost Florin Ilie, iar cel intrat, chiar fiul în vârstă de doar 20 de ani al tehnicianului, Daniel Stan. După doar două minute jucate, practic la prima fază în care acesta a fost angrenat, tânărul atacant al ilfovenilor a intrat să-l rupă pe Alexandru Maxim şi a primit direct cartonaş roşu de la centralul Dragoş Istrate.

Văzând de pe margine dezastrul, tatăl şi în acelaşi timp antrenorul său, a luat foc la adresa arbitrului, dar a fost eliminat şi el. „Nici nu a atins mingea, i-a dat direct roşu în loc să-i dea galben. Când l-am întrebat de ce a dat roşu, m-a trimis în tribună. Din cauza lui Istrate am pierdut noi acest meci. Acestea sunt meciuri importante, dar n-am avut şi noi un arbitru ca Tudor sau Balaj, l-am avut pe ăsta care şi-a bătut joc de noi", a afirmat Ilie Stan nervos. Acest incident este unic în istoria fotbalului românesc, dar asta nu-l consolează pe antrenorul Chiajnei.

Florin Niţă, portarul Concordiei Chiajna, a fost în meciul cu Pandurii unul dintre jucătorii care şi-au dorit cel mai mult să-i împiedice pe gorjeni în urmărirea Stelei. Asta pentru că s-a vorbit ca în iarnă, Tătăruşanu să plece din Ghencea, iar eroul Chiajnei din Cupa României să-i ia locul în poartă. La Târgu Jiu, Niţă a gafat însă impardonabil la ambele goluri ale gazdelor şi îşi poate lua gândul de la Steaua. La reuşita de 1-1 a scăpat în poartă o minge şutată slab, de la 35 de metri, iar la cel de 2-1 a fost păcălit ca în curtea şcolii de Răduţ şi Maxim.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net