”Tata Puiu” și-a luat superconsilier. Vezi cu cine s-a sfătuit pentru pregătirea meciului cu Irlanda de Nord!

Ultima actualizare:
Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Anghel Iordănescu s-a consultat cu tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, înainte de meciul cu Irlanda de Nord.

Selecționerul României a avut parte de ajutor nesperat înaintea partidei de mâine, cu Irlanda de Nord, din preliminariile Campionatului European 2016.


    Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

”Îi mulţumesc lui Mircea Lucescu pentru că acceptat invitaţia mea şi a venit, ieri, în cantonamentul echipei naţionale. Am făcut apel la el pentru că este unul dintre oamenii care puteau să fie în locul meu aici şi am văzut că s-a bucurat că am apelat la el. I-a făcut plăcere să îi cunoască pe jucători şi la final a avut şi un mesaj prin care i-a încurajat pe «tricolori». De asemenea, am avut şi eu o discuţie de ordin profesional cu Mircea Lucescu, despre jocul Irlandei de Nord, despre jocul nostru, am vorbit ca între antrenori", a spus Iordănescu.

Fundaşul Răzvan Raţ a menţionat că vizita lui Mircea Lucescu în cantonamentul echipei naţionale a fost una mobilizatoare înaintea partidei de vineri.

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

"Nea Mircea Lucescu ne-a spus că jucătorii români au o abilitate tehnică deosebită faţă de ceilalţi. Şi că noi putem să învingem Irlanda de Nord prin inteligenţă şi abilitate tehnică. A încercat să ne insufle puţin din vasta sa experienţă ca să avem încredere că putem să obţinem un rezultat bun care să ne aducă aproape de calificare", a adăugat Raţ.

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, i-a vizitat, ieri pe jucătorii echipei naţionale, în cantonamentul de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

rat
rat

Lucescu a discutat mai întâi cu selecţionerul Anghel Iordănescu, după care a mers în sala de mese să-i încurajeze pe "tricolori" înaintea meciului cu Irlanda de Nord.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net