Tamaş, salvat de coechipieri

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaș este unul dintre cei  mai buni fotbaliști de la Steaua,  în ciuda problemelor disciplinare
Gabi Tamaș este unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Steaua, în ciuda problemelor disciplinare

Gabi Tamaş e recunoscut pentru escapadele sale bahice, iar în iarnă era să rămână fără contract. Ar fi fost a doua oară când apărătorul s-ar fi despărţit de roş-albaştri din cauza problemelor cu alcoolul.

În vara lui 2015, Tamaş a fost înlăturat din Ghencea de către antrenorul Mirel Rădoi. O beţie prelungită a făcut ca jucătorul să nu se prezinte la antrenament, iar tehnicianul nu l-a iertat. Între timp, fundaşul s-a întors printre stelişti şi acum, cu Reghecampf pe bancă, şi-a permis din nou să servească “spirtoase” în cantităţi mari. S-a întâmplat în această iarnă, în stagiul din Turcia, şi ameţit de aburii alcoolului a început să-şi înjure colegii. 


    Gigi Becali
Gigi Becali

“Am avut mai multe discuţii şi am pus echipa să voteze dacă mai rămâne sau nu. A fost vot secret”, a dezvăluit Gigi Becali la sport.ro. Apoi, a continuat: “Am spus că aşa ceva nu e permis, dar nu avem fundaşi centrali, el e bun şi suntem în plin campionat, deci votaţi dacă-l mai acceptaţi sau nu. Face nişte lucruri inadmisibile, zice că nu mai repetă, dar nu se poate abţine… Dacă Mirel îl ierta atunci pe Tamaş şi-l lua şi pe Teixeira, de care zicea că e bătrân, lua titlul şi era în Liga Campionilor”.

Revenind la actualitate, patronul Stelei a comentat şi lupta din play-off. “Cea mai periculoasă e CFR. Cu ei o să ne batem, nu cu ceilalţi, cu tot respectul pentru naşul meu, Hagi. Să câştige CFR titlul şi noi să fim pe locul doi, să jucăm în Liga Campionilor, deşi sunt sigur că Reghe ne va face campioni”, a comentat acesta. De asemenea, Becali a anunţat că l-a sunat la miezul nopţii pe Alibec, pe care-l criticase pentru penalty-ul ratat în meciul cu ASA, şi s-au împăcat. 

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net