Tamaş pleacă de la Cardiff ca să prindă cursa pentru Euro!

Gabi Tamaş

Gabi Tamaş
Gabi Tamaş, pe vremea când juca la echipa naţională
Citeste tot despre: 

Gabi Tamaş s-a săturat să fie rezervă la Cardiff şi impresarul său a anunţat că românul vrea să părăsească echipa, dorinţa sa fiind de a găsi un club unde să fie titular, totul pentru a fi convocat în lotul pentru Euro.

"Dacă nu se va schimba nimic, va pleca. Nu este genul de jucător care vrea să îşi primească salariul fără să joace. Căutăm alte opţiuni pentru el. Conducerea a înţeles poziţia noastră şi, dacă va fi cazul, îl va lăsa să plece", a spus Florin Manea, impresarul jucătorului de 32 de ani, conform celor de la walesonline.co.uk.

Fundaşul a ajuns la Cardiff în vara anului trecut şi contractul său e valabil pentru un an, dar nu a jucat deloc în acest sezon şi nu a mai fost pe banca de rezerve de două luni. El a fost rezervă doar de nouă ori.

Tamaş, care a mai jucat în Albion la Watford sau West Brom, a fost îndepărtat de la Steaua de către Rădoi, în iulie, şi din august plecase la Cardiff, echipă din Championship, liga a doua engleză.

Loading...

Citește și

  • La 32 de ani, Gabi Tamaş a ajuns să lustruiască banca de rezerve a unei echipe de mijlocul clasamentului în liga a doua engleză.

  • Tehnicianul Mirel Rădoi a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Pandurii Târgu Jiu, câştigat cu scorul de 3-0, că fotbalistul Gabriel Tamaş, care nu s-a prezentat la antrenamentul de vineri, nu va mai continua la gruparea bucureşteană şi că "drumul cu el" s-a încheiat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1