Tamaş, în pantaloni scurţi prin zăpadă

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş  a şocat cu  vestimentaţia  aleasă în  mijlocul iernii
Gabi Tamaş a şocat cu vestimentaţia aleasă în mijlocul iernii

Vicecampioana s-a apucat foarte repede de treabă, Laurenţiu Reghecampf sunând adunarea imediat după Revelion. Ieri s-au verificat şi parametrii fizici ai jucătorilor prezenţi la reunire, iar Gabriel Tamaş a fost din nou omul cu spectacolul.

Nu, nu a venit beat la vizita medicală şi, culmea, nici n-a întârziat. Pentru aceste lucruri e timp suficient în ce a rămas din retur, dar şi în play-off. Tamaş a uitat să se îmbrace adecvat primei zile de ninsoare abundentă din acest an în Bucureşti. A pus pe el pufoaică groasă în partea de sus, dar de la brâu în jos nu s-a acoperit decât cu un şort şi o pereche de jambiere. Nu ştim dacă a vrut să facă pe nonconformistul sau pur şi simplu s-a făcut lejer de acasă pentru testele fizice solicitante. Cert este că toată lumea a râs de el, inclusiv noul coleg Denis Alibec, aflat la prima vizită medicală de când a semnat cu roş-albaştrii.

De la acţiune au lipsit doar jucătorii care nu mai fac parte din planurile lui Laurenţiu Reghecampf, Golubovici, Chitoşcă, Vâlceanu, Aganovici, Enceanu, Dan Popescu şi Mitrea, plus portarul Niţă, care va efectua vizita medicală la o clinică privată din Chiajna. Oricum, primul meci amical al Stelei în această perioadă de pregătire e abia pe 18 ianuarie, cu Qarabag, din Azerbaidjan. Al doilea cantonament din Antalya va fi însă mai încărcat, cu cinci meciuri amicale.

Deşi problemele cu Armata l-au determinat pe Gigi Becali să se gândească şi la posibilitatea preluării altei echipe, latifundiarul din Pipera a refuzat un club de tradiţie din provincie.

„Ioan Neculaie m-a întrebat dacă nu mă interesează să investesc la Braşov, dar nu se pune problema. Păi, ce, eu pot susţine tot fotbalul românesc? Eu am plătit şi în avans o sumă din tranşa a doua a transferului lui Chipciu, asta pentru că m-a rugat Ţălnar şi pentru că eu chiar am vrut să ajut Braşovul, dar nu mai mult“, a spus Becali.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net