Tamaş cere decapitarea lui Hamroun. "Pe mine m-au dat afară. El de ce să fie iertat?"

Ultima actualizare:

    Gabi Tamaş, pe vream când juca la FCSBFoto Click!
Gabi Tamaş, pe vream când juca la FCSBFoto Click!

Jugurtha Hamroun a dezamăgit pe toată lumea fugind de la echipă pentru a forţa transferul într-o ţară arabă, de unde are o ofertă foarte bună.

Laurenţiu Reghecampf l-a exclus definitiv din lot, patronul Gigi Becali a declarat că nu acceptă aşa ceva şi că îl va ţine pe algerian la echipă până îl va distruge. A contat şi faptul că nu era la prima abatere, mijlocaşul aducând femei pe ascuns în cantonamentul Stelei. După meciul de la Praga, unde Steaua a avut probleme mari, lucrurile par însă se se fi schimbat. Fără prea multe opţiuni de valoare pe bancă, Gigi Becali a declarat că Hamroun va fi reprimit la echipă. "Hamroun a fost penalizat pentru ceea ce a făcut, dar asta nu înseamnă că o să-l ținem pe coclauri. Știm că Aganovic nu face față și știm că Tudorie nu face față. Avem deja și niște repere care contează foarte mult. Ce facem, îi dăm banii degeaba? El va juca și în campionat și în celelalte meciuri. Va juca pentru că poate vine o echipă și dă 5 milioane pe el", a spus patronul, şocând pe toată lumea cu poziţia sa.

Cel mai nervos la aflarea acestei veşti a fost Gabi Tamaş, fundaşul care a fost exlus din lot în mandatul lui Rădoi pentru mult mai puţin. "Eu am fost în aceeași situație și am fost dat afară. Dacă eu am fost dat afară, înseamnă că cel care greșește trebuie să plătească. Nu știu care e decizia patronului. Dacă va fi primit, atunci aș face și eu ce a făcut el. Ce facem? Eu sunt dat afară și alții reprimiți? Trebuie să plătească, într-un fel sau altul. Mie nu mi-au dat amendă. Eu am făcut o prostie, el a făcut o prostie și mai mare, că a plecat din țară. Trebuie să răspundă. E matur. A greşit, plăteşte", a declarat Tamaş. Din păcate pentru el, cel mai probabil va rămâne cu frustrarea, pentru că dacă Becali decide ceva, aşa rămâne.

Jugurtha Hamroun
Jugurtha Hamroun

Tamaş se poate consola însă cu faptul că nu va fi nevoit să-i vadă prea mult faţa lui Hamroun la antrenamente, steliştii fiind convinşi că arabii vor plăti până la urmă suma solicitată pe algerian şi acesta va pleca. "Cred că o să dea ăia banii pe Hamroun. Cred că săptămâna care vine nu are timp să mai joace. Vin banii, trebuie să cumpărăm jucători neapărat. Fără valoare nu poți juca fotbal. Jucătorii îi aduc dacă ne calificăm în play-off și intrăm în EL. Altfel, la revedere. Vreau să mai forțez încă o dată campionatul și grupele UCL la anul. Nu se mai pune problema insolvenței. Dacă îi aveam și pe Chipciu și Tade și nici nu mă calificam acum, intram în insolvență. Mai am un an, deci să stea toată lumea liniștită. Chiar dacă nu intru în grupe, acum am bani de încasat. Au intrat banii și de pe Keșeru și de la arabi încă 500.000", a conchis Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net