Ţălnar, pe viaţă la Dinamo

Ultima actualizare:

    Cornel Ţălnar
Cornel Ţălnar

Noul preşedinte executiv al “câinilor”, Constantin Anghelache, a anunţat că tehnicianul de 55 de ani, Cornel Ţălnar,  are o clauză în contract care îi asigură permanent un post în “Ştefan cel Mare”.

Anghelache s-a întors la Dinamo, acolo unde a mai condus în perioada 1985 - 1990, şi a pus bazele unui plan de reorganizare. Unul dintre capitole se referă şi la staff-ul tehnic.

"Se va face o evaluare la nivelul echipei şi se vor lua măsurile care se impun. Avem încredere în Cornel Ţălnar, dar, ca orice antrenor, depinde de rezultate. Oricum, el va rămâne în staff", a fost declaraţia preşedintelui roş-albilor.

Mai exact, Ţălnar va rămâne în club, chiar dacă pe viitor nu va mai fi la prima echipă. "Antrenor, la Centrul de Copii şi Juniori, la echipa a doua, ca director tehnic", a enumerat Anghelache variantele care i se pot oferi "Ţânţarului" în cazul în care nu-şi va duce la capăt înţelegerea.

"Nu ştiu de ce rezultate am nevoie pentru a rămâne şi din vară. Nu mi-a cerut nimeni să prind o cupă europeană, dar eu aşa sunt în nebunia mea. Nu depinde însă numai de noi. Sunt de 37 de ani aici, mi-am făcut treaba şi ca jucător şi ca antrenor şi nimeni nu poate să spună că aş fi omul cuiva", a anunţat antrenorul.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net