Ţălnar: "Nu-l văd pe Mutu niciodată în tricoul Stelei! E dinamovist!"

Ultima actualizare:

    Adrian Mutu
Adrian Mutu

Antrenorul celor de la Dinamo, Cornel Ţălnar, nu crede că Adi Mutu va ajunge la roş-albaştrii, deşi atacantul lui Ajaccio a anunţat că e tentat de transfer şi că ar marca 40 de goluri într-un sezon pentru trupa lui Reghe.

 "Nu cred că Mutu va veni vreodată la Steaua. Mutu e dinamovist şi nici el nu s-ar simţi bine în mijlocul lor. Niciodată nu l-aş vedea în tricoul Stelei", a afirmat Cornel Ţălnar.

"Eu cunosc jucătorii Stelei, majoritatea de la echipa naţională, formează un nucleu şi la naţională. Sunt jucători buni, eu când am spus că dau 40 de goluri cu ei nu am glumit. Chiar aşa e, sunt jucători care joacă foarte ofensiv şi aduc mingea foarte mult în faţa porţii. Eu cred că au atacant pe măsură, Rusescu a demonstrat anul ăsta, a dat foarte multe goluri, cred că are peste 20 de goluri, cred că au atacant...bine, nu ştiu cum ce fel de atacant îşi doreşte Steaua", a spus Mutu.

"Gigi Becali are numărul meu de telefon", a mai spus Mutu, care ţine legătura  permanent cu antrenorul stelist Laurenţiu Rehghecampf. "Am vorbit cu Reghe de multe ori în ultimul timp. L-am felicitat, îi doresc baftă. Sper sa obţină şi mai mult în cupele eruopene în sezonul următor. Probabil că să ia încă o dată campionatul nu e mare lucru, decât ceva repetitiv. Un sezon şi mai bun în Europa, probabil pentru el e un obiectiv pe care vrea să îl atingă", a mai afirmat Mutu la Digi Sport.

"Mutu încă mai poate juca un an la nivel maxim. Îl iau pe Mutu dacă îi convine regimul mea financiar, în funcţie de rezultat. Nu pot să-i dau lui Mutu 800.000 de euro pe lună sau 500.000 pe lună. Îi zic, băi Adriane, tu vei avea 500.000 de calificare în grupe şi încă 500.000 pentru primăvara europeană. Eu pot să-i dau un telefon, numai că trebuie să vorbesc şi cu Reghe, cu MM şi cu jucătorii. Cel mai important e grupul de jucători",

Gigi Becali, la Digi Sport

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net