Surpriza lui Cosmin Contra vine din Serie B

Ultima actualizare:

    Vasile Mogoș e titular la CremoneseFOTO: Guliver/ Gettyimages
Vasile Mogoș e titular la CremoneseFOTO: Guliver/ Gettyimages

Nu mai este mult și vor debuta preliminariile Campionatului European de fotbal, iar selecționerul Cosmin Contra nu pierde vremea: în această perioadă el încearcă să vadă la lucru cât mai mulți jucători români. Unul dintre ei este o surpriză: Vasile Mogoș.

Conform Telekom Sport, Contra, care se află acum în Italia, îl va vizita pe Vasile Mogoș, fundașul dreapta al formației Cremonese, din Serie B. În vârstă de 26 de ani, acesta e titular la echipa italiană, pentru care a marcat de 3 ori în 18 meciuri. ”Joacă la Cremonese, joacă titular, 26 de ani. Nu a jucat în Serie A, a jucat în ligiile inferioare, a plecat de mic din România, dar anul acesta a început să joace meci de meci la Cremonese şi o face foarte bine. Dă goluri şi atunci ne-a atras atenţia şi am început să-l urmărim şi pe viitor sigur va deveni o soluţie pentru echipa naţională”, a declarat Contra pentru Telekom Sport. De-a lungul tipului, Mogoș a evoluat pentru mai multe echipe italiene, dar niciodată pentru vreuna românească. Printre altele, el a purtat tricoul unor echipe ca Reggiana sau Ascoli. Mogoș ar putea reprezenta o soluție pe flancul drept al apărării, acolo unde titularul Romario Benzar pare a fi intrat într-un con de umbră.

Fiind în Italia, Contra va vedea cu ochii lui care este stadiul recuperării lui Vlad Chiricheș, care s-a operat la genunchi după un meci al naționalei și acum a început antrenamentele ușoare cu coechipierii săi de la Napoli, dar va vorbi și cu Pușcaș, atacantul naționalei Under 21, care joacă în Serie B.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net