A supt un şerveţel ca să semene cu Messi

16-sport-chivu-89541202121.jpg

cristi chivu, comentator, Messi, Real, Barca
Guidolin şi Chivu au făcut glume pe seama lui Messi, în pauza meciului
Citeste tot despre: 

Fostul căpitan al echipei naţionale a rămas vedetă în peninsulă, deşi au trecut deja trei ani de când s-a retras din activitate.

Cele 11 sezoane la Roma şi Inter l-au introdus într-o galerie selectă a fostelor glorii, iar televiziunile apelează la român în permanenţă. Ultima dată, la El Clasico, când a ieşit circ!Chivu a fost invitat în studioul Fox Sports alături de celebrul antrenor, Francesco Guidolin, pentru a comenta întâlnirea şoc dintre Real Madrid şi Barcelona, jucată duminică pe Santiago Bernabeu. La pauză, ambii au intrat în direct cu două şerveţele în gură, în hohotele de râs ale celor din platou şi spre surprinderea tuturor telespectatorilor. Nu, Chivu şi Guidolin n-au dat în mintea copiilor, ci doar l-au ironizat puţin pe Lionel Messi. Asta pentru că argentinianul a jucat cinci minute sugând dintr-un şerveţel pentru a opri sângerarea buzei de jos, provocată de un cot al lui Marcelo.

16-sport-messi-mic-565623262.jpg

cristi chivu, comentator, Messi, Real, Barca
Messi a fost lovit în prima repriză a meciului cu Real

Starul catalan a renunţat la ineditul bandaj chiar înainte să înscrie golul egalizator, din minutul 33. Astfel, putem spune că lui Cristi Chivu îi stă destul de bine în rolul de analist TV, pe care îl împarte cu funcţia de la UEFA, unde de curând activează în Comisia Tehnică, sub comanda lui Ionuţ Lupescu. Primul său meci ca oficial al forului continental a fost la turul de la Amsterdam, dintre Ajax ş Schalke 04, din sferturile Ligii Europa. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1