Suporterii români s-au luat la bătaie între ei la Budapesta

ungaria_romania.jpg

ungaria romania suporteri bataie
Steliştii şi dinamoviştii s-au bătut între ei la Budapesta, iar UEFA n-a trecut cu vederea incidentele
Foto: adevarul.ro

Meciul Ungaria-România a fost precedat de evenimente neplăcute. Fanii români s-au făcut de râs. Huliganii au avut ieșiri inexplicabile, s-au dezbrăcat în pielea goală și au instigat la violență.

Pe stadionul „Groupama Arena“ de la Budapesta, suporterii României s-au luat la bătaie între ei. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a liniști spiritele în peluza românească, potrivit adevarul.ro. După ce i-au liniștit pe huligani, jandarmii au decis să rămână în sectorul românilor pentru a preveni o nouă încăierare. Conflictul ar fi izbucnit din cauză că la meci au ajuns susținătorii mai multor galerii rivale de la noi din țară. La început și-au adresat doar înjurături, apoi au început să se bată ca în filme, cu pumnii și cu picioarele.

Incidentele au fost atât de grave încât de la stația de amplificare a stadionului s-a transmis un mesaj în limba română. Tricolorii au fost anunțati că vor fi evacuați din stadion dacă nu încetează violențele. În pauza meciului, suporterii români au profitat de minutele libere pentru a se lua iar la înjurături.

Nu s-au oprit aici. În minutul 65 al partidei, galeria românilor s-a dezbrăcat la pielea goală și a început să strige: "Suntem români şi ne vom apăra / Pământul sacru şi istoria".  Un lider nemulțumit că unii dintre suporteri au început să se îmbrace, le-a strigat la portavoce: "Daţi-vă tricourile jos. Hai, toată lumea la piele!". Românii au ascultat de el și s-au dezbrăcat la loc, apoi au început să cânte cu foc "Treceţi batalioane române Carpaţii".

 

Loading...
 
 

Citește și

  • ungaria romania fotbal euro 2016

    România a scos un punct important la Budapesta, în mecul cu Ungaria, încheiat cu scorul de 0-0, şi turneul final al Europenelor este şi mai aproape de noi. Numai că, dacă nu se schimbă ceva în jocul românilor, la vară vom regreta că am ajuns acolo.

  • Suporterii Ungariei, cei din grupurile dure, au declanşat un adevărat război de gherilă pe străzile din centrul Budapestei, dar forţele de ordine au reuşit să-i oprească să-şi atingă scopul. Planul era de a-i şicana pe „tricolori”, dar şi de a se răfui cu cei din tabăra de refugiaţi.

  • romania ungaria

    Naţionala României poate face astăzi penultimul pas către turneul final al Campionatului European, care se va disputa la anul în Franţa.

  • În doi ani şi jumătate, naţionala s-a schimbat din temelii, ca un cameleon. Pe lângă faptul că avem un nou selecţioner, tricolorii sunt afectaţi şi de lipsa de continuitate din cadrul lotului. Dovadă e poza cu cei 11 titulari din meciul Ungaria – România (2-2), disputat la 22 martie 2013.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1