Suporterii lui Torino FC se opun reluării campionatului. ”Mii de morți în fiecare oraș, iar voi vă gândiți să reluați Serie A”

Ultima actualizare:

    Fanii lui Torino FC nu vor să se joace fotbal într-o țară care încă își numără morțiiFoto: Instagram/TorinoFrance
Fanii lui Torino FC nu vor să se joace fotbal într-o țară care încă își numără morțiiFoto: Instagram/TorinoFrance

În Italia se discută tot mai aprins despre reluarea campionatului de fotbal care a fost întrerupt în martie din cauza pandemiei de Covid-19. Nu toată lumea este, însă, de acord cu disputarea meciurilor. Fanii echipei Torino FC se opun acestei idei.

Potrivit cotidianului ”Gazzetta dello Sport”, suporterii au afișat bannere  la centrul de antrenament al clubului din orașul aflat în Piemont. ”Mii de morți în fiecare oraș, iar voi vă gândiți să reluați Serie A”, este unul dintre mesajele transmise... ”Adevăratul virus de eradicat sunteți voi, cei care vreți să reîncepeți să jucați”, era scris pe o altă banderolă. Fanii lui Torino FC nu sunt singurii din Italia care se manifestă așa. Ei s-au alăturat celor ai echipei din Lecce, care au transmis mesaje de opoziție. 

Fundașul Danny Rose nu e de acord să se joace încă în Premier League

Nu numai fanii se opun reluării meciurilor, ci și fotbaliștii. Iar printre aceștia se numără și internaționalul englez Danny Rose (29 de ani). Component al formației Newcastle United, acesta susține că reluarea Premier League ar reprezenta o eroare în contextul în care numărul persoanelor infectate cu Covid-19 este încă foarte mare în Regatul Unit.Într-un video postat pe Instagram, fundașul a transmis un mesaj clar: ”Sunt trist că oamenii cad bolnavi. Fotbalul este ultimul lucru la care trebuie să ne gândim”.Altfel, Guvernul de la Londra a interzis orice formă de sport profesionist, chiar şi fără spectatatori, cel puţin până în 1 iunie. Apoi, competițiile din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord se vor desfășura cu porțile închise până când va fi disponibil un vaccin anti-Covid-19. Pe de altă parte, cluburile engleze de fotbal au respins ideea organizării de meciuri pe teren neutru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net