Suporterii decid antrenorul la Dinamo!

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

Suporterii dinamovişti au discutat cu acţionarii şi vor să continue cu Bonetti, pentru că nu sunt de acord cu înlocuitorii.

Aseară târziu, şefii încă discutau despre viitorul băncii tehnice a roş-albilor. Bonetti e greu de îndepărtat pentru că trebuie să i se achite 100.000 de euro clauza de reziliere. Salvarea poate veni însă din partea şefului LPF, Dumitru Dragomir. Liderii galeriei au explicat pentru Click! ce le reproşează posibililor viitori tehnicieni.

Dorinel Munteanu - "A fost la Dinamo, dar când s-a întors în ţară şi-a urmărit interesele financiare şi s-a dus la Steaua. Au fost anumite conflicte între noi", spun fanii. Dorinel se apără: "Atunci Piţurcă mi-a făcut singura ofertă".

Cornel Ţălnar - "De fiecare dată când un antrenor este îndepărtat soluţia lor de avarie este Ţălnar. El nu a avut rezultate pe banca echipei, cu tot respectul pentru cariera lui de dinamovist. Un antrenor îl schimbi cu unul mai bun ca el", sunt de părere fanii.

Petre Grigoraş - "L-am vrut pe Grigoraş, dar nu poate veni la Dinamo. Nu vorbim despre trecutul lui stelist, ci de seriozitatea lui", spun fanii. "Grig" a anunţat că până în iarnă nu poate pleca de la Pandurii.

Gigi Mulţescu - "După Grigoraş, e cel mai potrivit. A avut rezultate", cred suporterii "câinilor".

Dario Bonetti - "E cel care luptă cu fraţii Becali, iar valoarea lotului este sub cea a antrenorului", spun fanii. Totuşi, LPF îi poate ajuta pe "câini" să scape de el fără să-i plătească cei 100.000 de euro clauză de reziliere. Şeful Ligii, Dumitru Dragomir, i-a făcut o sesizare la Comisia de Disciplină pentru că italianul l-a jignit public. Astfel se obţine o suspendare de durată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net