«Superman» a trimis Irlanda la Euro 2016

Ultima actualizare:

    Irlandezii au sărbătorit la vestiar
Irlandezii au sărbătorit la vestiar

Irlanda a produs luni a doua surpriză a „barajelor” pentru Euro 2016, după ce Ungaria trecuse de Norvegia cu o seară înainte.

„Verzii” şi-au depăşit limitele în play-off-ul cu Bosnia, o echipă mult mai bine cotată, cu vedete de prim rang în Europa, precum Dzeko sau Pjanic. Irlandezii nu s-au speriat de numele adversarilor, învingându-i cu 2-0 în returul de la Dublin (în tur a fost egal, 1-1). A doua calificare consecutivă a Irlandei la Europene a fost celebrată aşa cum se cuvine.

La vestiare, jucătorii antrenaţi de Martin O’Neill s-au bucurat ca nişte copii, majoritatea aflându-se la prima performanţă de acest gen. Vedetă a fost însă magazionerul naţionalei, care s-a îmbrăcat într-un costum de „Superman” cu care a făcut furori. Eroul de desene animate este personajul perfect pentru a ilustra parcursul reuşit de Irlanda în actualele preliminarii. Cu un început şovăitor, insularii au prins pe ultima sută de metri un loc de „baraj”, după care au dat lovitura în „dubla” cu bosniacii.

Nu putem întâlni Ungaria în grupe

Victoria Irlandei în dauna Bosniei a ajutat indirect şi Ungaria, naţionala maghiară urcând din urna a patra în a treia la tragerea la sorţi a grupelor Euro 2016, programată la Paris la 12 decembrie. Astfel, România şi Ungaria se vor afla în aceeaşi serie valorică (a treia) şi nu se vor putea întâlni decât în fazele eliminatorii ale turneului final. În schimb, Irlanda va fi sigur în urna a patra. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net