Supercupă fără ''perle''

tanase.jpg

cristi tanse, steau, astra, supercupa
Tănase speră să-şi conducă spre o victorie coechipierii în meciul de diseară, în care el va fi căpitanul Stelei
Foto: Răzvan Păsărică

Pentru Steaua şi Astra, Florin Gardoş şi Alexandru Măţel reprezintă adevărate „mine de aur”, fotbalişti care pot aduce bani frumoşi în bugetele celor două cluburi. Din motive diferite, nu-i vom vedea însă în acţiune în Supercupa din această seară de pe „Arena Naţională”.

Supercupa României, cel mai uşor drum către un trofeu, nu le găseşte pe Steaua şi Astra în cea mai fericită situaţie. Pe de-o parte, campionii încep în mod oficial era Gâlcă, dar au numeroase probleme de lot. Pe lângă pierderile numite Tătăruşanu şi Pintilii, transferaţi în această vară, Lucian Sânmărtean e suspendat, iar alţi jucători se confruntă cu probleme medicale. De departe cea mai dureroasă absenţă va fi cea a lui Florin Gardoş, fundaşul pe care Steaua vrea să-l vândă pe multe milioane de euro. Internaţionalul de 25 de ani se confruntă cu leziuni musculare, iar Gâlcă îl va menaja în vederea partidelor mult mai importante din preliminariile Ligii Campionilor (miercuri, Steaua joacă în Norvegia turul cu Stromsgodset).

Doar 10.000 de spectatori în tribune

La fel ca Steaua, Astra s-a chinuit şi ea în amicalele din pauza competiţională. De asemenea, giurgiuvenii se confruntă cu o criză de efectiv îngrijorătoare, antrenorul Daniel Isăilă declarând că are la dispoziţie doar 13 jucători de câmp. Printre absenţi se numără şi „perla” Astrei, Alexandru Măţel. Deşi nu e accidentat, fundaşul dreapta de 25 de ani e în conflict cu conducerea clubului din cauza unor clauze contractuale. Dacă vrea să mai scoată ceva bani pe Măţel, Astra trebuie să se mişte rapid pentru că fotbalistului îi va expira contractul în 2015.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1