Super-fotbalişti, căutăm echipă! Vezi ce jucători de mare valoare au rămas pe dinafară!

Ultima actualizare:

    Nasri a jucat la foarte multe echipe valoroase, prnitre care şi FC Sevilla, dar nu şi-a calculat paşii deloc bine. Perioada de transferuri e închisă şi el nu are încă de muncă. Nu e însă singurulfoto: EPA
Nasri a jucat la foarte multe echipe valoroase, prnitre care şi FC Sevilla, dar nu şi-a calculat paşii deloc bine. Perioada de transferuri e închisă şi el nu are încă de muncă. Nu e însă singurulfoto: EPA

Mutările dintre turul şi returul acestui sezon nu au precedent în fotbalul de pe continentul nostru. Lipsa de răbdare a fanilor şi a patronilor a îndemnat la resetarea multor loturi, iar acest lucru nu putea să nu producă şi câteva victime colaterale. Unele dintre ele au nume imense şi le-ar dori oricine!

Samir Nasri era în urmă cu 10 ani un adevărat star al fotbalului european, parcursul său pe bani mulţi pe ruta Marseille - Arsenal – Manchester City fiind printre cele mai fulminante ale vremii. Treptat, francezul s-a stins însă şi a ajuns la Antalyaspor, pentru care a jucat în turul sezonului precedent. Turcii nu l-au mai vrut nici ei pe simandicosul francez în vârstă de 30 de ani şi l-au lăsat liber de contract. N-a reuşit să-l semneze nimeni încă şi Nasri aşteaptă o ofertă acasă, pe Coasta de Azur, jucându-se cu căţelul. În aceeaşi situaţie se află şi conaţionalul său, Bacary Sagna, mazilit de “cetăţeni”.  După ce a investit 200 de milioane de euro în fundaşi noi, Pep Guardiola nu mai are nevoie de fosile şi Sagna se vede la 34 de ani cu CV-ul mână. Ceva scrie pe el, dar deocamdată nicio echipă nu e interesată. 

Evra, dar afară pentru că a bătut un suporter rasist

Podiumul cu francezi aruncaţi ca nişte măsele stricate se încheie cu simpaticul Patrice Evra, tot fără angajament după ce Marseille i-a reziliat contractul din cauza piciorului aplicat în capul unui suporter rasist, înainte de Crăciun. Brazilianul Nilmar, cândva mare speranţă a lui Olympique Lyon, e şi el fără loc de muncă la 33 de ani după o carieră judecată mai mult financiar şi irosită din punct de vedere sportiv pe la El-Jaish, Al-Nasr sau Al Rayyan. Diego Capel, fost la Sevilla, Genoa şi Anderlecht, Jeremy Toulalan, fost internaţional francez la Euro 2008 şi Joleon Lescott, stâlp în ultima echipă a lui Manchester City care ieşea campioana Angliei cu Pellegrini pe bancă, au ajuns şi ei fără angajamente.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net