«Sunteţi penibili!»

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu  nu a pierdut nici  un meci în actualul  campionatFOTO: Sportpictures.eu
Dan Petrescu nu a pierdut nici un meci în actualul campionatFOTO: Sportpictures.eu

CFR Cluj este pe primul loc după şase etape, cu un bilanţ de cinci victorii şi un egal, cu un singur gol primit şi 11 marcate. Evoluţia bună a ardelenilor este umbrită de declaraţiile rivalilor de la FCSB şi Dinamo, care spun că rezultatele celor din Gruia sunt mincinoase şi se bazează în special pe sprijinul arbitrilor. Dan Petrescu, tehnicianul de la CFR Cluj, n-a mai rezistat şi a răbufnit după succesul cu Sepsi, 2-0.

Ardelenii au schimbat radical echipa pentru acest sezon. L-au adus pe Dan Petrescu pe banca tehnică şi vizează direct titlul. Cu toate că au venit 14 jucători noi, echipa merge bine, iar rezultatele sunt, până acum, pe măsura aşteptărilor celor din Gruia. Cu toate astea, locul 1 pe care echipa este în acest moment este pus sub semnul întrebării de rivalii din campionat. De câteva etape, victoriile CFR sunt contestate de cei de la Dinamo şi FCSB, care spun că ”vişiniii” au ajutor puternic de la arbitri.

”Aşa cum s-a întâmplat şi în precedentele sezoane în care clujenii au câştigat titlul”, spun, deranjaţi, oficialii cluburilor din Bucureşti. Şefii ceferişti au preferat să nu le dea apă la moară şi să nu intre în discuţii contradictorii, dar antrenorul Dan Petrescu n-a mai rezistat. După victoria de duminică, 2-0 cu Sepsi, ”Bursucul” a răbufnit.

”Când face Steaua egal cu Astra e vina noastră, când Dinamo pierde la Iaşi e vina noastră... ce vină avem noi? Dacă făceam egal cu Dinamo şi băteam la Botoşani era la fel, toată lumea ne atacă, mi se pare penibil, eu mă concentrez doar la CFR. Ce vină avem noi că ei nu pot câştiga? Mi se pare jenant, ce putea să facă arbitrul azi când trebuia să câştigăm cu 5-0?”, a declarat Petrescu.

Arlauskis, noul portar din Gruia

simeon stalpnicul png

Deşi au adus jucători pe bandă rulantă, clujenii nu au încheiat campania de transferuri. Marți, 15 august, oficialii din Gruia s-au înţeles cu portarul lituanian Giedrius Arlauskis, 29 de ani, fotbalist cu care Petrescu a lucrat şi la Unirea Urziceni, cu care a şi cucerit un titlul de campion. A jucat şi pentru FCSB 40 de meciuri, terminând şi cu ei sezonul pe primul loc. Lituanianul vine sub formă de împrumut, de la Watford, britanicii cu care mai are contract până în vara lui 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net