«Suntem cei mai slabi din grupă!»

Ultima actualizare:

    Căpitanul Ricardo Cadu  a avut o evoluţie modestă  contra Galatei
Căpitanul Ricardo Cadu a avut o evoluţie modestă contra Galatei

Clujenii au rămas pe locul trei în grupa H a Ligii Campionilor, după ce au pierdut categoric acasă, 3-1, cu Glatasaray. Insuccesul a venit ca un duş rece pentru elevii lui Paulo Sergio, care sperau să-şi asigure deja un loc în primăvara europeană.

Pentru asta, sunt nevoiţi să bată Braga, însă căpitanul portughez al CFR-ului, Ricardo Cadu, dar şi şefii ardelenilor, nu văd cu optimism partida din Gruia, programată peste două săptămâni.

Clujenii au pierdut fără drept de apel cu Galata, însă au fost ajutaţi de succesul lui Manchester la Braga, pentru a rămâne pe locul trei în grupă. Speranţe pentru primăvara europeană mai sunt, însă se pare că doar fanii mai cred în el. Elocventă este declaraţia căpitanului campioanei, Ricardo Cadu. Supărat după meci - cu atât mai mult cu cât nu a avut o evoluţie pe măsura pretenţiilor - portughezul din apărarea CFR-ului a recunoscut superioritatea turcilor şi a mărturisit că nu vede cu ochi buni ultimele meciuri din grupă.

"Au meritat victoria. Nu ştiu dacă este un rezultat prea dur, am început foarte slab partida, ne-au dominat prima repriză. Am avut 2-3 ocazii dar ne-au fost superiori. Trebuia să începem cu altă atitudine, am început cu frică partida. În repriza secundă am reuşit să dăm gol, dar ei au făcut 2-1 şi ne-a fost foarte greu", a spus Cadu, la Dolcesport.

"Noi suntem cea mai slabă echipă din grupă, dar sper să reuşim să prindem locul 3. Dacă o batem pe Braga avem şanse să terminăm pe locul 2", a sunat analiza lusitanului pentru jocul de peste două săptămâni. "Un rezultat de 1-3 este foarte prost pentru începutul meu în Liga Campionilor", a apreciat şi tehnciianul Paulo Sergio, la debutul său în această competiţie.

Antrenorul a recunoscut că tactica sa a fost dată peste cap de accidentarea lui Sepsi, din prima parte a jocului:" Am primit un gol foarte repede din cauza căruia a trebuit să alergăm foarte mult şi să punem presiune. După egalare au fost nişte greşeli infantile. Jucătorii trebuie să înţeleagă că s-au bătut cu o echipă puternică".

Oficialii lui Galatasaray erau în culmea fericirii după meci. Dincolo de euforia câştigării celor trei puncte, turcii au povestit că nu credeau că elevii lui Paulo Sergio vor avea o evoluţia atât de modestă. "Clujenii au jucat la egal şi asta s-a văzut de la începutul meciului. Mă aşteptam la o echipă mai agresivă a CFR-ului. Noi am profitat din plin de inexactităţile lor şi am obţinut victoria", a spus "secundul" Claudio Taffarel.

Înfrângerea cu Galatasaray a fost pusă de conducătorul "ceferiştilor", Arpad Paszkany, pe seama pregătirii fizice precare, făcută de fostul antrenor al ardelenilor, Ioan Andone, demis recent pentru rezultatele slabe din campionat, dar fără înfrângere în meciurile din Liga Campionilor. "A fost cel mai slab meci de până acum. Noi alergăm în gol, ceea ce înseamnă că echipa nu are o pregătire fizică corespunzătoare pentru acest nivel. Şi în partide mai uşoare, din Liga I, echipe mult mai mici faţă de Galata ne-au dominat fizic şi nu poţi discuta de tactică cu jucători care sunt ieşiţi din formă fizică", a spus Paskany.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net