Şumudică şi Miriuţă, între fotbal şi circ

Ultima actualizare:

    Meciurile dintre  Astra şi CFR  au fost mereu pe  muchie de cuţit
Meciurile dintre Astra şi CFR au fost mereu pe muchie de cuţit

A doua etapă din play-off debutează diseară, de la 20.30, în Gruia, şi deşi mai e mult până la final meciul pare decisiv pentru ambele echipe. Paşii greşiţi făcuţi săptămâna trecută obligă la victorie atât pe CFR, cât şi pe Astra. În teren se anunţă luptă, dar să nu neglijăm nici băncile. De acolo a venit emoţia.

Cu nici o lună în urmă, Marius Şumudică şi Vasile Miriuţă au avut un inexplicabil război de la distanţă care trădează practic antipatia dintre cei doi. Tehnicianul gazdelor de azi l-a atacat din senin pe giurgiuvean şi pe băieţii lui, pe care i-a ironizat după eliminarea din Liga Europa. ”Astra e o echipă bună, cu jucători buni, dar i-a bătut o echipă de pe locul 7 din Belgia şi asta spune multe”, a spus la finalul lunii trecute Vasile Miriuţă, atrăgând o reacţie furtunoasă din partea colericului antrenor al campioanei. Acesta a răscolit imediat tot trecutul neglorios al băimăreanului cu origini maghiare. „Vasile era mai euforic atunci când a vorbit. Probabil şi-a adus aminte de perioada petrecută la Cottbus. Să vorbească despre Cottbus că i-a lăsat pe ăia, săracii, să joace în Regionalliga cu Oberhausen şi nu mai ştiu cine. Să nu-mi aduc aminte când i-a dat cu terenul în cap Saint-Etienne, când domnul Miriuţă era la Târgu Mureş. Nu ştiu de ce vorbeşte el despre Astra. Dacă va ajunge el cu CFR vreodată în primăvara europeană, îi plătesc eu contractul pe un an de zile”, a spus Şumudică. 


    Marius Şumudică  mai rămâne la Astra doar până în vară
Marius Şumudică mai rămâne la Astra doar până în vară

La asemenea revanşe nu-l bate nimeni pe fostul rapidist, dar important e să vedem dacă reuşeşte să şi le ia şi pe teren. În sezonul regulat, CFR a învins Astra în ambele meciuri. În „Gruia” a fost un 5-1 indiscutabil, iar la Giurgiu 1-2, cu toate golurile înscrise în primele 20 de minute. Mai mult, campioana nu i-a mai învins pe ardeleni într-un meci de Liga 1 de cinci ani. A fost un singur succes al dunărenilor, vara trecută, în Supercupă, meci jucat pe o Cluj Arena inundată. Altfel, deja la cinci puncte în spatele Stelei, atât CFR, cât şi Astra au nevoie de cele trei puncte. Un pas greşit, care poate însemna şi un egal, le poate lăsa pe ambele la distanţă mare şi greu de recuperat în spatele învingătoarei dintre Viitorul – Steaua, care se joacă mâine, la Ovidiu.


    Vasile Miriuţă  a anunţat că  şi-a prelungit  contractul cu CFR  Cluj cu încă un an
Vasile Miriuţă a anunţat că şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj cu încă un an

A intrat în direct la pauză ca să atace arbitrul 

simeon stalpnicul png

Primul meci al sezonului între CFR şi Astra a fost acel 5-1 jucat la 21 august pe „Stadionul Dr. Constantin Rădulescu”. Marius Şumudică era încă în perioada de suspendare cauzată de pariurile ilegale, dar a luat foc în tribune după ce arbitrul Lucian Rusandu a dictat trei penalty-uri pentru gazde. Neavând cum altfel să se manifeste, tehnicianul campioanei a intrat în direct la un post de televiziune chiar la pauza jocului pentru a-l desfiinţa pe central. 

Deac, curtat de Steaua


    Ciprian Deac  a revenit în iarnă  la CFR Cluj
Ciprian Deac a revenit în iarnă la CFR Cluj

Steaua şi-a manifestat interesul pentru Ciprian Deac, iar ardelenii nu par să ţină cu dinţii de mijlocaşul în vârstă de 31 de ani. În aceste condiţii, nici el n-ar refuza o echipă care va juca anul viitor în cupele europene. „Nu i-am fixat încă preţul lui Deac. Oricum, vorbim la finalul campionatului”, a declarat preşedintele Iuliu Mureşan. Orientarea lui Gigi Becali spre ceferişti e surprinzătoare, mai ales că de multe ori s-a fript cu ei. Antonio Semedo a costat 1,2 milioane de euro şi a marcat doar trei goluri pentru roş-albaştrii. Romeo Surdu a venit pentru 600.000 de euro şi a fost o mare deziluzie, la fel ca şi Gregory Tade, pentru care s-a plătit jumătate de milion de euro şi care a fost apoi alungat gratis. Nici cu Pantelis Kapetanos nu i-a ieşit în al doilea mandat al său în Ghencea, dar măcar el a costat puţin, 200.000 de euro. În lotul Stelei sunt şi acum doi jucători veniţi direct de la CFR, Muniru şi Jakolis, ambii criticaţi des de patron.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net