Șumudică se laudă singur la conferințe: ”Se opresc oamenii să facă poze cu mine”

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu
Marius ȘumudicăFOTO: Sportpictures.eu

Marius Șumudică e atât de încântat de perioada petrecută la CFR Cluj încât are impresia că este un fel de erou local. Atât de bine se simte în pielea lui, încât a ajuns să se laude singur în conferințele de presă.

Iată câteva pasaje din lungul discurs ținut de antrenorul campioanei înaintea meciului cu CS Mioveni, de vineri, ora 21.30.

”Suntem puternici, suntem CFR Cluj, suntem o echipă puternică, o echipă râvnită, o echipă care deranjează, şi o spun franc, o echipă pe care adversarii îşi doresc să o prindă în cel mai slab moment. Eu voi încerca să le dau această oportunitate. De când sunt aici, din nouă meciuri am pierdut doar unul, la Banja Luka. Ah, ok, am terminat 0-0 în supercupă şi am pierdut la babilonia aia, la penaltiuri. În rest, cu mine antrenor, CFR Cluj are un bilanţ destul de pozitiv. Şi cred că foarte multă lume şi-ar dori să fie în locul meu aici, foarte multă lume şi-ar dori să fie în lcoul jucătorilor în cabină sau în locul conducătorilor”.

”Eu sunt mândru de ceea ce au realizat jucătorii. Noi suntem pe primul loc, suntem la 90 de minute de play-off-ul Champions League, iar celelalte echipe, scuzaţi-mă, marţea şi miercurea se uită la televizor şi stau şi comentează. Ei se uită la televizor şi văd CFR, CFR, CFR... Se uită şi aud, aud, nu le convine, îi deranjează”.

”Măi, oameni buni, înţelegeţi încă o dată! CFR-ul e o echipă extrem de puternică. Au un antrenor care are, cred, destulă experienţă, care am câştigat trofee la viaţa mea, am antrenat trei ani Turcia, unde am fost declarat antrenorul anului. Anul trecut am fost antrenorul anului în Turcia, deci eu când activam acolo am fost ales antrenorul anului în condiţiile în care eram singurul străin din prima ligă din Turcia şi am venit cu inima deschisă la CFR să fac ceva”.

”Îi dau dreptate lui Andrei Vochin care a spus <<Şumudică cu Loganul prin Europa>>. O să încerc să transform acest Logan într-o maşină mai performantă la Berna. Voi vedea dacă voi putea. Dar, deocamdată, Loganul rezistă! Faţă de alţii, care în primul tur au fost cu Tico”.

”Am rămas surprins... Ieri am ieşit să mă plimb. Am vrut să-mi fac paşii, că vreau să mai dau jos din burtică. Şi am făzcut zece mii de paşi, m-am plimbat, am plecat de la hotel, am făcut 5.000 de metri şi m-am întors 5.000 de metri. Credeţi-mă că mă claxonau oamenii pe stradă, se opreau să facă poze cu mine. A trecut un troleu, am crezut că a fost ăla care m-a lovit, dar nu era. Mi-a făcut cu mâna, după care parcă s-au vorbit prin staţie, fiecare troleu care trecea în direcţa în care mergeam eu, mă salutau şi mă claxonau. Asta înseamnă recunoştinţă, înseamnă valoare. Eu mă simt extraordinar la Cluj. Îi deranjează, şi pe cei de la Bucureşti, şi pe cei de peste tot, să nu le mai dau nume. Îi deranjează”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net