Şumudică: "Rezervele Romei sunt peste echipele din Liga I"

Ultima actualizare:

    Marius Şumudicăfoto: click
Marius Şumudicăfoto: click

Antrenorul Astrei Marius Şumudică a declarat înaintea meciul cu AS Roma din Liga Europa că italienii sunt clar favoriţi.

"Ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Nu mai trebuie să caracterizăm Roma, ştim ce forţă are, ce organizare. E o partidă în care noi plecăm clar cu şansa a doua, dar de asta este frumos fotbalul, pentru că îţi dă şansa de a te bate cu cei mai buni şi să demonstrezi că nu ai ajuns degeaba aici. Mă aştept la o reacţie pozitivă din partea elevilor mei în ceea ce priveşte atitudinea, dorinţa de victorie, pentru că dacă vom câştiga nu vom mai sta cu gândul la ce se întâmplă la Plzen. Dar eu spun că va fi destul de greu, avem de muncă 90 de minute. Ne fuge gândul şi la Plzen, unde un rezultat de egalitate sau o victorie a gazdelor, ne-ar face matematic calificaţi fără să conteze rezultatul nostru", a spus Şumudică.

Apoi, a continuat: "E clar, Roma şi cu o formaţie de rezerve e mult peste nivelul campionatului nostru. Indiferent de ce formaţie vor alinia au prima şansă. Nu ştiu ce formaţie vor alinia, ştiu că băieţii mei sunt pregătiţi pentru a înfrunta Roma. Ei au următorul meci duminică, cu Milan şi sunt ferm convins că ne aşteaptă un meci extrem de dificil. Nu ne putem gândi că au venit în vacanţă aici. Atât timp cât au şansa victoriei, jucătorii mei vor da totul pentru a câştiga. Nu mereu te întâlneşti cu Roma, cred că mâine seară se vor autodepăşi".

"Am înţeles că vin 800 de suporteri ai Romei, sper să vină şi românii în număr cât mai mare pentru că avem nevoie de ei. Ar fi frumos ca o echipă din România să păşească în primăvara europeană. Jucătorii vor da totul. Avem fotbalişti cu experienţă bogată cărora nu trebuie să le mai spun nimic. Pentru unii va fi ca un apogeu meciul de mâine seară, trebuie să lăsăm o impresie frumoasă. Important e să am 11 luptători pe teren care să dovedească că nu întâmplător au făcut şapte puncte şi că mai avem şanse de calificare. Nu în ultimul rând, Astra trebuie să demonstreze că ştie să joace şi acasă, nu numai în deplasare", a mai spus antrenorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net