Şumudică a ratat Europa cu Kayseri

sumudica_rkx7293.jpg

Românul a avut un an bun, dar calificarea în cupele europene a rămas un vis neîndeplinit
Foto: Click!

Kayserispor nu a mai avut probleme cu retrogradarea şi asta datorită lui Marius Şumudică şi a schimbărilor făcute de el pe tot parcursul acestui sezon.

Deşi trupa românului părea că are la un moment dat chiar şanse la cupele europene, lucrurile s-au împotmolit pe final şi cu un meci câştigat din ultimele cinci echipa nu a rezistat în vârf. Kayseri a căzut în clasament şi nici măcar locul 5, probabil ultimul din Turcia care va duce în cupele europene, nu mai pare realizabil în ultimele două etape. Pentru el se bat Trabzon, care are 49 de puncte, dar şi Goztepe şi Sivasspor, ambele cu câte 48 de puncte. Săpunaru şi compania nu au decât 44 de puncte care la asigură o staţionare pe locurile 8 – 9, fără emoţiile retrogradării. Soarta lui Kayserispor a fost pecetluită luni când a pierdut cu 2-0 la Beşiktaş, o echipă care încă mai speră la titlu, deşi mare favorită e Galatasaray.

Loading...

Citește și

  • Înfocat susținător al echipei de fotbal Birmingham City, Kevin Tomlinson a anunțat, recent, că strânge fonduri prin care să-și facă un tatuaj pe fund... Și nu orice tatuaj, ci unul cu chipul lui Garry Monk, managerul formației engleze. Și nu oricum, ci dacă aceasta se va salva de la retrogradare.

  • La cât de chinuit s-a scurs acest play-off nu ne putem pune nici acum capul la bătaie că CFR e campioană. Totuşi, cu două meciuri facile în faţă şi cu un FCSB care mai trebuie să joace în infernul de la Craiova, lucrurile par de partea ardelenilor. Deşi luni, în Copou, s-au mai limpezit apele, nu acolo au pierdut bucureştenii titlul, ci într-un sezon gândit prost din capul locului.