Şumudică: "Putem să ne batem la primele trei locuri"

Ultima actualizare:

    Marius ȘumudicăFoto Click!
Marius ȘumudicăFoto Click!

Tehnicianul Astrei Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat după restanţa cu Poli Iaşi, meci în care echipa sa a reuşit să câştige cu 3-2 şi să se califice în play-off, că acum obiectivul e acum clasarea pe podium.

"Victorie importantă, ne-am calificat în play-off, suntem pe trei, avem şansa de a ne păstra locul, putem reveni după ce suntem conduşi, suntem echipă matură. Ne-a lipsit Budescu, sper să-l recuperăm mai repede. Putem să ne batem la primele trei locuri. La pauză i-am mobilizat cu câteva sticle aruncate, vreo doi pumni, vorba vine, am încercat să le închid benzile. Aveam nevoie de victorie, am riscat, 7 victorii consecutive este record, sperăm ca această echipă ajungă unde îi este locul. Am realizat un obiectiv, calificarea în cupele europene, matematic suntem acolo, o echipă din cele şase este în insolvenţă, deci clar suntem acolo.Mă bucur că suntem în primele şase echipe, vor fi meciuri frumoase", a declarat Şumudică la Digisport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net