Şumudică a plecat în lacrimi spre Cipru

Ultima actualizare:

    Şumudică a început  cantonamentul  cu o mare durere în suflet
Şumudică a început cantonamentul cu o mare durere în suflet

Campionii de la Astra şi-au început cantonamentul din Cipru, acolo unde vor pregăti reluarea sezonului în Liga I, dar şi „dubla” cu belgienii de la Genk din 16-imile Ligii Europa.

Vineri (13 ianuarie), la aeroport, antrenorul Marius Şumudică s-a prezentat extrem de bine dispus, oferind inclusiv declaraţii, însă apoi a primit de la rude un telefon care l-a cutremurat. Mai exact, „Şumi” a aflat de moartea bunicului său, vestea dărămându-l pe tehnicianul de 45 de ani, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile. În cele din urmă, antrenorul Astrei a decis să nu se întoarcă din drum şi să plece cu jucătorii săi în cantonament.

Pe de altă parte, giurgiuvenii au reuşit să-i găsească un înlocuitor lui Denis Alibec, plecat la Steaua. Este vorba despre Sergiu Buş, un atacant de 24 de ani care a făcut senzaţie acum câţiva ani în Bulgaria, la ŢSKA Sofia, transferându-se ulterior la gruparea engleză de ligă secundă Sheffield Wednesday. Buş şi-a început cariera la CFR Cluj, el mai evoluând în România la echipele Unirea Alba Iulia, ASA Târgu Mureş, Gaz Metan Mediaş şi Corona Braşov. Anul trecut, el a fost împrumutat de formaţia din Sheffield în Serie B, la Salernitana.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net