Şumudică pleacă de la Astra: „Cum să mă suspende, dacă nu sunt angajat?!”

Ultima actualizare:

    Marius Şumudică
Marius Şumudică

Marius Şumudică a anunţat că nu va mai continua din vară la Astra din cauza suspendării de două luni. Sancţiunea a fost dată după ce antrenorul a recunoscut că a pariat pe mai multe meciuri, deşi regulamentul îi interzicea acest lucru. Acum, "Şumi" susţine că nu va putea fi pedepsit, atât timp cât nu va mai avea contract cu o echipă din Liga I.

"Eu două luni sunt suspendat, din vară. Nu pot să activez la această echipă. Din vară, din 26 sau 27 iulie, eu două luni nu pot să fac nimic. N-am voie să vin la stadion. Ce să fac, stau, aştept să-mi treacă suspendarea. Dar nu ştiu cum pot să fiu suspendat dacă eu nu voi fi angajat undeva. Nu ştiu cum îmi ispășesc pedeapsa, e ambiguu.

Am vorbit cu preşedintele și cu juristul clubului şi mi s-a spus că există un articol, încă nu ştiu în ce regulament, punctul 9, când clubul nu ar mai putea să mă țină în funcție, și atunci trebuie să ne despărțim. Și din cauza acestei suspendări ne vom despărți și voi vedea ce voi face", a spus Şumudică, care are mari şanse să câştige titlul cu Astra.

Giurgivenii vor juca diseară, ora 18.30, cu Pandurii, iar o victorie i-ar duce pe elevii lui "Şumi" la trei puncte în faţa rivalei Steaua. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net